ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι καθεστωτικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ και των τρομοκρατών κουκουλοφόρων του

 Το άσυλο στα Πανεπιστήμια της Χώρας μας, το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τα Κόμματα της αριστεράς και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι διάφοροι εγκληματίες που βρίσκουν στέγη μέσα σε αυτά.

} Το θλιβερό της υπόθεσης είναι, ότι όλους αυτούς τους περίεργους τύπους, που σπάζουν και καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, τους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να γίνει Κυβέρνηση.

} Αυτές οι καθεστωτικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν περνούν απαρατήρητες από τους σοβαρούς πολίτες που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, γι αυτό και στηρίζουν την Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

 

} Δεν μπορούν οι έντιμοι και σοβαροί πολίτες, να ταυτιστούν με τους κουκουλοφόρους που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορούν να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα.

} Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους εγκληματίες, προκύπτει και από το ποσοστό που έλαβε από τους φυλακισμένους στις προηγούμενες εκλογές.

 

} Αστυνομικοί της ομάδας Ζ που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένα τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν, συνέλαβαν όχι και τόσο εύκολα έναν  30χρονο Αλβανό, που στο σακίδιό του κουβαλούσε ένα πιστόλι έτοιμο προς χρήση.

} Όταν ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του, οι Αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πρόκειται για κάποιο σεσημασμένο κακοποιό Αλβανό, ο οποίος είχε φυλακιστεί για απόπειρα ληστείας.

} Οι χαλαροί νόμοι της Χώρας, και η... τυφλή δικαιοσύνη, άφησαν τον Αλβανό Ελεύθερο έτοιμο να συνεχίσει το... έργο του.

 

} Τέτοια κακοποιά στοιχεία θα πρέπει να έχουν ειδική μεταχείριση, να τιμωρούνται παραδειγματικά και να τους στέλνουν πακέτο στις Χώρες από τις οποίες προέρχονται, με την πάγια εντολή ότι απαγορεύεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα.

} Το φαινόμενο αυτό, να συλλαμβάνουν  οι Αστυνομικοί τους ίδιους και τους ίδιους σεσημασμένους γιατί η δικαιοσύνη τους χαϊδεύει, πρέπει να σταματήσει.

 

} Πριν αρκετά χρόνια, κάποιος Υπουργός Υγείας αποφάσισε ότι οι καθηγητές της Ιατρικής που εργάζονται στα Δημόσια Νοσοκομεία, μπορούν να διατηρούν ιδιωτικά Ιατρεία  όχι όμως και οι Γιατροί του ΕΣΥ.

} Με ποια λογική έγινε αυτή η επιλογή, ενώ θα έπρεπε το αντίθετο να γίνει, γιατί αυτοί που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση είναι οι Γιατροί του ΕΣΥ, και όχι οι καθηγητάδες που διαθέτουν αρκετές πηγές εσόδων.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες, για πολλούς και σοβαρούς λόγους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί.

} Η Οικογενειακή Επιχείρηση του Χρήστου Αλεξάνδρου που ασχολείται με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων κυρίως Ιαπωνικής προέλευσης, διατηρεί μια πολύ καλή εικόνα, και αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση οφείλεται στο οικογενειακό περιβάλλον.

} Στην συγκεκριμένη επιχείρηση εκτός από τον Χρήστο Αλεξάνδρου, προφέρουν τις υπηρεσίες τους τα δύο εξαιρετικά παιδιά του, όπως και ο Βαγγέλης Τσιρώνης με τον Στέφανο που θεωρούνται μέλη της οικογένειας.

} Ο τελευταίος γνωρίζει περισσότερο από καλά το αντικείμενο, με αποτέλεσμα να θεωρείται αναντικατάστατος , γι αυτό άλλωστε τον αγαπάει και ο Χρήστος.

Σχόλια