ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Φαντάζεστε να ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας τι θα είχε γίνει;

 Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ισχυριστεί, ότι στην προσπάθειά της η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα πολλά και σοβαρά προβλήματα  που ταλανίζουν τη χώρα και τους πολίτες, δεν έχει διαπράξει και κάποια λάθη.

} Έχετε σκεφθεί όμως ποια θα μπορούσε  να ήταν η κατάσταση στη Χώρα μας, αν στην Κυβέρνηση βρίσκονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και στην θέση του Πρωθυπουργού ο Τσίπρας;

} Ο Τσίπρας ως  Πρωθυπουργός στη πρώτη δυσκολία ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, και τα ... προοδευτικά μέσα το ξεπούλημα προσπάθησαν να το περάσουν ως επιτυχία.

 

} Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές και θα το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που ορισμένοι εμφανίζονται να έχουν ασθενή μνήμη.

} Πώς είναι δυνατόν κανέναν από τα προοδευτικά Ευρωπαϊκά Κράτη να μην έχουν αριστερή Κυβέρνηση, και μόνο οι... προοδευτικοί Έλληνες να επιμένουν σε ένα τέτοιο αποτυχημένο καθεστώς;

 

} Ποιοι είναι αυτοί οι... προοδευτικοί που δεν επιτρέπουν να χτιστεί η Βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, που για 34!!! Ολόκληρα χρόνια είχαν καταλάβει το χώρο.

} Η σημερινή Κυβέρνηση τόλμησε να απομακρύνει τους καταληψίες που... συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό από το ΑΠΘ, χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας να πάρουν θέση.

} Πώς όμως να πάρει θέση ο Τσίπρας , όταν αυτή είναι η... πελατεία του  που στηρίζει την εκλογική του επιτυχία;

 

} Δεν θα έπρεπε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση και να στηρίξουν την απόφαση της Κυβέρνησης, ώστε να σταματήσει αυτή η λεηλασία από τους κουκουλοφόρους των Δημοσίων χώρων;

 

} Κάποιοι εξέφρασαν την απορία τους για την παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβα, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

} Μπορεί ο Κώστας Ζέρβας να διεκδίκησε και να κατέκτησε το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έκανε το λάθος να δώσει το χρίσμα σε λάθος άνθρωπο.

} Ποτέ όμως ο Κώστας Ζέρβας δεν έκρυψε ότι ανήκει στη συγκεκριμένη παράταξη, ώστε να παρεξηγηθεί η παρουσία του στο συνέδριο.

 

} Το παρών στο συνέδριο έδωσαν όλοι οι πρώην Πρωθυπουργοί, και με τη παρουσία τους δημιούργησαν  ένα ευχάριστο κλίμα, ένα κλίμα συσπείρωσης.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον καθένα ξεχωριστά, ικανοποιώντας το αίσθημα των συνέδρων που τον χειροκρότησαν θερμά. 

Σχόλια