Εκτός του ότι δεν διέκοψε σε βάρος του το ματς στο 34' χάρισε και την κόκκινη στον Αουγκούστο!!

 

Χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ, ο Λαόθ. Εκτός του ότι δεν διέκοψε σε βάρος του το ματς στο 34' όταν μια κοτρώνα βρήκε τον Αϊτόρ στο χέρι, χάρισε και την κόκκινη στον Αουγκούστο!! 

Δείτε τη φάση. Σιγά μην ήτανε απευθείας...κόκκινη! 

Και όμως, ο ΠΑΟΚ τέλειωσε με 11 το παιχνίδι, διεκδικώντας το κύπελλο...

Σχόλια

  1. ..ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ, Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ Ή ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΡΣ, ΕΛΕΟΣ. Ο ΚΩΛΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. Ο ΠΑΟΚ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ Κ ΦΟΒΟ Κ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ "ΜΠΑΙ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κριτική του αγώνα δεν έχει να κάνει με θέματα όπως γράφεις, αν και με την ΠΑΕ δεν έχουμε κανένα θέμα. Και όταν είναι να γράψουεμ για τους δημοσιογράφους, τους τα γράφουμε κατάμουτρα. \Το αγωνιστικό του (κάθε) ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει παρά μόνο με το αγωνιστικό.
    Λοιπόν. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει με πρόθεση για ν΄ ανατρέψει αντίπαλο. Να διώξουν την μπάλα θέλουν όλοι αλλά δεν το καταφέρνουν πάντα. Και όταν βρίσκουν τον αντίπαλο, είναι πέναλτι. Βεβαίως και σκύβει ο παίκτης του ΠΑΟ αλλά είναι σε κανονική θέση. Σε νόμιμη θέση. Το πόδι του Βιερίνια, όμως, είναι ψηλά, εκεί όπου απαγορεύεται. Εξ ου και το πέναλτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου