Μαδάνε τη μαργαρίτα για την 11άδα με τον γαύρο...

 


 

 

Αρκετοί είναι αυτοί που μαδούν τη μαργαρίτα για να μάθουν, ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας  που θα κατεβάσει ο Λουτσέσκου στο σημερινό παιγνίδι με τον Ολυμπιακό.

} Θα επαναλάβει ο Ρουμάνος τεχνικός την αγωνιστική φιλοσοφία που επέλεξε με την ΑΕΚ, ήη θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θεωρεί ικανούς να πάρουν τη νίκη από τον Ολυμπιακό;

 

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο στόχος του Λουτσέσκου είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

} Ένα αποτέλεσμα όμως με τον Ολυμπιακό έχει τη δική του σημασία για τους φιλάθλους, και αυτό θα το λάβει σοβαρά υπόψη του ο Ρουμάνος, είναι η δική μας εκτίμηση.

 

} Ο Βούλγαρος διαιτητής Καμπάκοφ που επέλεξε ο Κλάντεμμπεργκ να διαιτητεύσει το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, απέδειξε ότι ήταν λίγος για ένα τέτοιο παιγνίδι.

} Ο Καμπάκοφ ανέχτηκε το σκληρό παιγνίδι αλλά και τις χωρίς λόγο συνεχόμενες διαμαρτυρίες  των παικτών της ΑΕΚ.

 

} Σε ένα ακόμη κρίσιμο παιγνίδι, ο Λουτσέσκου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει  παίκτες που αγωνίζονται ως αναπληρωματικοί, και αρκετοί από αυτούς τον δικαίωσαν.

} Εμείς διαφωνούμε με την απόφαση του Λουτσέσκου την οποία θεωρούμε λανθασμένη, γιατί πιστεύουμε πως αν ο Ρουμάνος τεχνικός δεν χρησιμοποιούσε παίκτες του... πάγκου, θα είχε κατακτήσει τη νίκη επί της ΑΕΚ.

} Δεν μπορούμε όμως και να μην επισημάνουμε, ότι ο Λουτσέσκου έστω και με τις ρεζέρβες δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πάρει τη νίκη.

 

} Ακόμη, μόνο απαρατήρητο δεν μπορούμε να περάσουμε το γεγονός, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να κατακτήσει τους στόχους του με παίκτες που προέκυψαν από... επιστροφή, όπως είναι ο Μπίσεσβαρ, Τσόλακ και άλλοι.

} Σχετικά με τα δύο αποκτήματα Σάστρε και Σοάρες που είναι επιλογή του Μπότο, δεν ικανοποίησαν κανέναν με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, και δεν είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην ομάδα, και να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Ο γνωστός διαιτητής από την Ημαθία Καραντώνης που διαιτήτευσε το παιγνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ έδειξε, ότι είναι άξιος συνεχιστής του Σπάθα και άλλων απατεώνων διαιτητών που ήθελαν με το έτσι θέλω νικητή τον... Θρύλο.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο ΠΑΟΚ ξεπερνά το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, και πολύ σύντομα ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή της νέας Τούμπας.

} Ουσιαστική ήταν η παρέμβαση του Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη προς τον ισχυρό άνδρα της Κυβέρνησης Γεραπετρίτη, με τον οποίο ο Ζαγόρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

 

} Κάποιοι δεν σεβάστηκαν τις οικονομικές θυσίες του Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τη δικαιολογημένη έκρηξη του Θανάση Χατζόπουλου.

} Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ διαπιστώνει ότι τα χρήματα τα οποία διέθεσε για την ομάδα δεν έπιασαν τόπο, γιατί οι επιλογές των ... ειδικών ήταν λανθασμένες.

} Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, ότι κάποιοι συνεργάτες όχι μόνο δεν στήριξαν οικονομικά την ομάδα, αλλά φρόντισαν να απομακρύνουν και τους παλιούς παράγοντες από το γήπεδο.

Σχόλια