Ξενέρωσε η Τούμπα, να μην μπορεί να νικήσει τον «χειρότερο πρωταθλητή»...

Ξενέρωσε η Τούμπα: Μέχρι την 2η θέση φτάνει το… πάπλωμα του ΠΑΟΚ, να μην μπορεί να νικήσει τον «χειρότερο πρωταθλητή»

Κατ’ αρχάς, να πούμε κάτι για το παιχνίδι της Τούμπας. Πιο αργοί κι από το replay ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Μιλάμε για δεκαετία του ’60 ποδόσφαιρο είδαμε στην Τούμπα. Αστεία πράγματα.

Πάμε παρακάτω. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρεμούρα να νικήσει στην Τούμπα. Έπαιζε στην έδρα του, είχε το λαό μαζί του, ο Ολυμπιακός έχει τα χάλια του τελευταία, δεν βλέπεται, δηλαδή και πάει και παίρνει ισοπαλία στο πολύ άνετο.

Μάλιστα. Ο «χειρότερος πρωταθλητής» που γράφει το Σαββιδοτεχνείο για τον Ολυμπιακό. Κι αυτόν τον χειρότερο, η ομαδάρα του Λουτσέσκου δεν μπορεί να τον νικήσει. Πάει να πει ότι είναι χειρότερος του χειρότερου. Αυτό λέω εγώ.

Φουλ σανό ταΐζανε τους φουκαράδες τους ΠΑΟΚτσήδες οι Σαββιδοτέχνες. Όχι τους κανονικούς. Τους άρρωστους. Κι όταν ήρθε η στιγμή ο ΠΑΟΚ να τον βάλει κάτω και να τον πατήσει τον «χειρότερο», τι έκανε; Τίποτα απολύτως.

Και μετά άρχισε και πάλι το σανοπαραμύθι. Ότι ο Ολυμπιακός κλείστηκε πίσω, είχε κατοχή ο ΠΑΟΚ πάνω από το μισό. Λες κι όποιος έχει κατοχή, παίρνει και τα παιχνίδια.

Λιποβαρής αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ. Άπαξ και δεν νίκησε αυτόν τον Ολυμπιακό, πάει να πει ότι μέχρι εκεί φτάνει το πάπλωμα, μάστορα. Να σου θυμίσω και το άλλο. Πότε έβαλε για τελευταία φορά γκολ στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ; Πέρυσι το Γενάρη με αυτογκόλ του Μπα. Με αυτογκόλ στην Τούμπα. Χαίρεται, δηλαδή.

Και την θα γίνει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης»; Μπάλα είναι, ρε, όλα μπορούν να συμβούνε. Και το εκτός έδρας γκολ στην Ελλάδα μετράει για δυο. Ακόμα. Άσε τώρα που το θυμήθηκα.

Μέχρι την ΕΠΟ κατηγορούσανε οι Σαββιδοτέχνες, γιατί δεν το άλλαξε αυτό, όπως το έκανε η UEFA. Ευνοεί τον Ολυμπιακός να μετράει διπλό το εκτός έδρας γκολ. Αυτό γράφανε. Τώρα, δηλαδή, δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ το εκτός έδρας γκολ;

Ποιο είναι το καλύτερο; Ξενέρωσε η Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Το Σαββιδοτεχνείο είχε βγάλει και το… αποτέλεσμα του αγώνα. Μιλούσανε για συντριβή του Ολυμπιακού. Και κάτσανε απάνω στο παγωτό.

Σχόλια