Τι συμβαίνει με τον Λουτσέσκου;


 

 

 

 

 Τι συμβαίνει με τον Λουτσέσκου; Είναι καλά; Συμβαίνει κάτι άλλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε; Μήπως έχει τον ίδιο μάνατζερ με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές; Θα μας πει κάποιος τι συμβαίνει τελικά;

Γιατί δεν εξηγείται με την καμία αυτή την εμμονή που έχει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, με τον αφανισμό του καλύτερου μέσου (Σβαμπ) πριν αυτός επιστρέψει στην Τούμπα, με τον μηδενισμό της καλύτερης πρώτης χρυσής αλλαγής (Μουργκ), με την διατήρηση μιας ανύπαρκτης αριστερής πτέρυγας (για να παίζει ο 37χρονος Βιερίνια), επίσης ο περίεργος παραγκωνισμός του Σάστρε, η ακατανόητη μη χρήση του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς, το προκλητικό κόλλημα με Ζαμπά - Καντουρί - Κούρτιτς - Βιερίνια - Μπίσεσβαρ - Βαρέλα κτλ.

Κι όλα αυτά ΔΥΣΤΥΧΩΣ χωρίς μεταγραφές και με ένα ρόστερ που αγγίζει χωρίς ανανέωση την 5ετία.

Και πάμε σε μια πολύ απλή ερωτηση, αναφορικά με τον ημιτελικό με το ΟΣΦΠ. Για ποιο λόγο λοιπόν ο Λουτσέσκου δεν έκανε τις υπόλοιπες αλλαγές για να φρεσκάρει την κουρασμένη και γηρασμένη του ομάδα;

Δυστυχώς και αυτό το ερώτημα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το απαντήσει κανείς. Λουτσέσκου, δημοσιογράφοι του γλυκού νερού και Διοίκηση της ΠΑΕ.

Ξέρετε για ποιο λόγο θα επιστρέψει ο Γκαρσία στην Α ομάδα; Γιατί είναι πιο τίμιος απέναντι στον κόσμο, άσχετα αν είναι χειρότερος προπονητής από τον Ρουμάνο.

Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.

Reivellere

Σχόλια