Στην ίδια φάση εξυγίανση σημαίνει: Στην Τούμπα άκυρο γκολ του γαύρου, στο Καραϊσκάκη κανονικό γκολ του γαύρου του βορρά!! 

Σχόλια

 1. Που είναι ίδια φάση ρε τσομπανοβλαχε δε βλέπεις ότι είναι πιο μπροστά το σώμα του Μασούρα.;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βλάκα ανώνυμε καλά σου λέει ο Μπαλλαδόρος. κοίτα την τρίτη φωτό που είναι ίδια με την άλλη στην Τούμπα να δεις πώς είναι πειραγμένες οι γραμμές. Λαμόγιο, γάβρε του βορρά. Στα χνάρια τους βαδίζεις γίδι. Ίδιος και όμοιός τους έγινες.

   Διαγραφή
 2. Είσαι βλαμμένος τελείως ε!! χαχαχα!! Στην μία είναι μπροστά ο επιθετικός και στην άλλη ο αμυντικός βρε ΓΑΥΡΕ, κατάντια να είσαι γαύρος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σας τσούζει η αλήθεια γάβροι του βορρά. Καλά σας την λέει ο Μπαλλαδόρος. Μουνάκια ανεξάρτητοι του κώλου. Χειρότεροι από αυτούς γίνατε. Μια πόλη μια ομάδα ρε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βάλτε λίγη αλοιφούλα και σε 9 μέρες θα περάσει, γαύροι και αρειανάκια, οι φωνές σας και τα σκουξίματα σας μας ανάβουν!! χαχαχα!

   Διαγραφή
 4. Βγήκαν απο τις τρύπες τους οι κίτρινες Φιλλιπινέζες του Shopflix, οι ντεμέκ ανεξάρτητοι των 40 πάρε δώσε παιχτών σε μια πενταετία με το μεγάλο Αφεντικό και τον Κλαρινογαμπρό απο την Γλυφάδα που ξαφνικά έγινε εκατομυριούχος και φούλ Νεοδημοκράτης! Μιλάτε εσείς που μόλις ανάψει Insert Coin και σας ταίσουν με χρήμα κάνετε ότι δεν καταλαβαίνεται ότι τελικά η μπάλα είναι στρόγγυλη! Καθίστε να απολαύσετε τώρα Γάβρο του Βορρά να διεκδικεί ακόμα ένα τίτλο και μέχρι τότε βάλτε κανα Μπεναλουάν να γράφει Κιτρινόμαυρα έπη στο Instagram. Ντεμέκ περήφανοι, ψωμόδουλοι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ρε συ Μπάλα πές του Αφραγκούζου να ρίξει κανα ταληράκι στην ομάδα σου και μην ασχολείσε με τους μεγάλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου