"Ο γαύρος βγάζει....κόμπλεξ απέναντι στον ΠΑΟΚ"! Μιλάει η...μανία καταδίωξης!!

 


 

 

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ των τριών πρωταθλημάτων και των οκτώ κυπέλλων που σε λίγες μέρες μπορεί και να τα κάνει  εννιά. Ας είναι καλά το ΒΑΡ που έφερε στην Ελλάδα ο ΙΒάν. Και οι  Βαρίστες βέβαια, που βάζουν τις γραμμές. 

Όπως στην Τούμπα που ακυρώσανε το γκολ του γαύρου και όπως στο Καραϊσκάκη που μετρήσανε το γκολ του ΠΑΟΚ. Το σωστό να λέγεται. Τίμια πράγματα.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται λοιπόν ο μεγάλος ΠΑΟΚ έναντι των 28 κυπέλλων του Ολυμπιακού που θα μείνει με τόσα και φέτος και των 46 πρωταθλημάτων που σε λίγες μέρες θα τα κάνει 47. Με περισσότερες πιθανότητες απ΄ ό,τι ο ΠΑΟΚ να πάρει το κύπελλο, δηλαδή. 

Τον πέταξε έξω λοιπόν τον γαύρο από το κύπελλο ο μεγάλος ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του αρχίσανε τα "βγάζει κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός"! Μιλάει τώρα η επιτομή του κομπλεξισμού σε αυτή τη χώρα οι ΠΑΟΚτσήδες, που ζούνε όλα αυτά τα χρόνια με τη μανία καταδίωξης από το κατεστημένο της Αθήνας και του Πειραιά!!!

Λοιπόν, ένα είναι το σίγουρο. Σε καμιά 70αριά χρόνια από τώρα, ο ΠΑΟΚ μπορεί και να φτάσει τον γαύρο σε πρωταθλήματα. Και να τον έχει ξεπεράσει στα κύπελλα. 

Σαράντα πέντε πρωταθλήματα θέλει, χωρίς να πάρει κανένα ο γαύρος! Και μόλις 21 κύπελλα χωρίς να πάρει κανένα ο γαύρος! 

Γι΄ αυτό σας λέω. Σε καμιά 70αριά χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τον γαύρο και θα τον ξεπεράσει. Ήδη ο γαύρος άρχισε να βγάζει....κόμπλεξ απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Σχόλια

  1. Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς με όποιες μεθόδους και πρακτικές κατάφερε να κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα..αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχε ομάδα όταν τα κατέκτησε, κατάφερε να φέρει παίκτες εγνωσμένης αξίας και δικαιώθηκε..όταν όμως χάνεις αυτό που χτίζεις θα βγάλεις κ κομπλεξ ασχέτως αν είσαι καλύτερος και ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο έχει κυριαρχήσει απέναντι στον καλύτερο μετρώντας μόνο δύο αποκλεισμούς τα τελευταία 12 χρόνια απέναντι του..έχοντας κατακτήσει 4 κύπελλα κ ενδεχομένως 5 με το φετινό τελικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κομπλεξικοί, έχουν το νόου χάου και κρίνουν με αυτό. Προς τι λοιπόν τους ξεφωνίζεις Μπαλλαδόρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου