Επάγγελμα Ρουμάνος: Έχει μάθει καλά το παραμύθι ο Λουτσέσκου...

 


 Σε μια εποχή που ο κόσμος του ποδοσφαίρου κρατάει την ανάσα του από την στυγνή δολοφονία του Άλκη από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι τουλάχιστον ατυχείς οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας κι έτσι άνευ  λόγου και αιτίας, είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει «σύστημα εκτός γηπέδων».

Δεν είναι να πεις ότι προηγήθηκε κανένας σφαγιασμός του ΠΑΟΚ, για να «νομιμοποιείται» ο Λουτσέσκου να κάνει δηλώσεις τέτοιες που εξαγριώνουν, κάτι σαν το δηλητήριο στην φλέβα.

Εν όψει του αυριανού φιλικού Ρουμανίας – Ελλάδας μίλησε ο Λουτσέσκου και κότσαρε και την ατάκα του για να έχουν ν’ ασχολούνται οι Σαββιδοτέχνες και κυρίως τα αρρωστάκια που τους διαβάζουν.

Όμως, πρώτα φεύγει το χούι και μετά ο άνθρωπος λέει ο θυμόσοφος λαός. Ο Λουτσέσκου δεν χαμπαριάζει τίποτα προκριμένου ν’ αποποιηθεί των ευθυνών του, ότι έχασε το πρωτάθλημα από έναν απαράδεκτο Ολυμπιακό την τρέχουσα σεζόν.

Αυτές οι κουβέντες παράγουν βία ναι ή όχι; Δεν θα το πούμε εμείς αυτό, αλλά η αθλητική δικαιοσύνη.

Κατά τα άλλα, το μαγγανοπήγαδο του Σαββιδοτεχνείου ειρωνευόταν τον Μαρτίνς, επειδή μίλησε για την διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο Λουτσέσκου λέει τέτοιες κουβέντες με δηλητηριώδη υπονοούμενα.

Σχόλια