Και τώρα τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στη Γάνδη χωρίς τον Ελ Καντουρί που ασθενεί;!

 

 


 

 

Ο Κώστας Κουλιεράκης, είναι ο νέος παίκτης από τα Τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ, που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα μετά τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη.

} Μετά τον Μπόλονι, ένας ακόμη Ρουμάνος προπονητής ο Λουτσέσκου, τολμά να προωθήσει νέους παίκτες στην ομάδα.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν έμπειροι αλλά και νέοι παίκτες, για να μπορούν οι μεν να καλύψουν τις αδυναμίες των δε.

 

} Στο παιγνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, η απουσία του νεαρού Τσιγγάρα ήταν εμφανής, γιατί οι... έμπειροι που χρησιμοποιήθηκαν στη μεσαία γραμμή, δεν είχαν τις απαραίτητες αντοχές και τα τρεξίματα που απαιτούσε ο αγώνας.

 

} Από το αυριανό παιγνίδι με την  Γάνδη, θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι Κούρτις και Ζίβκοβιτς, και θα πρέπει ο Λουτσέσκου να εντοπίσει τους κατάλληλους που θα τους αντικαταστήσουν.

} Ένας από αυτούς που κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμηθεί από τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ο Πορτογάλος Σοάρες, που όμως με βάση τις εμφανίσεις του, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ότι μπορεί να σηκώσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Το…ευτύχημα είναι, ότι ο Λουτσέσκου δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Ελ Καντουρί που έχει ίωση, αλλά δεν θα χαθεί και τίποτα, καθώς ο συγκεκριμένος δεν παρέχει   καμιά εγγύηση για την ομάδα.

 

} Αν λέμε αν μπορούσε ο Μπότο να φέρει κάποιο ετοιμοπόλεμο παίκτη από τις Ρωσικές ομάδες, αυτό θα εξυπηρετούσε σαφώς τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ τόσο για τόσο για το παιγνίδι με την Γάνδη, όσο και για τους αγώνες των πλέει οφ.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει πετάξει πολλά χρήματα χωρίς να πιάσουν τόπο, με αποτέλεσμα τώρα να είναι προσεκτικός όταν πρόκειται να βάλει το χέρι στη τσέπη.

} Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπότος διατηρεί επιφυλάξεις και δεν αποφασίζει να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών, που δεν ταιριάζουν στη νοοτροπία του ΠΑΟΚ.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι, υπέστη νέο πατατράκ από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.

} Η ατολμία και η όχι καλή συγκέντρωση ήταν οι αδυναμίες που έδειξε η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να υποστεί τη βαριά ήττα στου Ρέντη.

} Ειδικότερα στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να το πάρει, αλλά τα συνεχόμενα λάθη των παικτών και τα άστοχα λάθη στα σερβίς, τον οδήγησαν στο να το χάσει.

 

} Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα συνέλθει, οι παίκτες θα αποκτήσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που τους λείπει, και θα πάρουν τη νίκη μέσα στο παλατάκι.

} Ακόμη και ο σταθερός Λευκορώσος παίκτης, στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε κατώτερος της δικής του αξίας.

 

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε επίσημα την υποχρεωτική συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα της κάθε ομάδας, και τώρα θα πρέπει να την εγκρίνει η Σούπερ Λίγκα, αν και εμείς πιστεύουμε ότι χωρίς το ΟΚ του Φιλιππούση δεν πρόκειται να περάσει.

 

} Η Μάλμα ανακοίνωση στον Τσόλακ ότι τελειώνει η συνεργασία τους, και θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Σχόλια