ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ένας Γουίλ Σμιθ χρειάζεται και για τους Έλληνες παρουσιαστές!!

 Τη θέση μας, για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο ενημερώνουν τους πολίτες οι δημοσιογράφοι αρκετοί εκ των οποίων κουβαλάνε το κουσούρι του πισωγλέντη, την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι οι Εφημερίδας και τα μέσα ενημέρωσης απαξιώνονται συνεχώς, και αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση οφείλεται στον  λανθασμένο τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τους πολίτες.

} Στην  ίδια κατεύθυνση και ακόμη χειρότερα ακολουθούν και κάποια ξέκωλα όπως και κάποιοι πισωγλέντηδες, που χαρακτηρίζονται παρουσιαστές.

 

} Ένας από τους καλύτερους Αμερικάνους Ηθοποιούς ο Γουίλ Σμιθ, κέρδισε το Όσκαρ που τον απένειμε η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών

} Ο Γουίλ Σμιθ όμως κινδυνεύει να χάσει το Όσκαρ, γιατί κατά την παρουσίασε  έριξε μια γεμάτη φάπα στον παρουσιαστή της βραδιάς  Κρις Ροκ.

} Ένας Γουίλ Σμιθ χρειάζεται και για τους Έλληνες παρουσιαστές, γιατί οι περισσότεροι εκστομίζουν μαλακίες, που τώρα περνούν απαρατήρητες.

 

} Δολοφόνοι των Λαών αποκαλούσαν οι... προοδευτικοί του αριστερού χώρου τους Αμερικάνους που προχώρησαν στον διαχωρισμό της Γιουγκοσλαβίας.

} Τώρα όμως που ο Δικτάτορας Πούτιν δολοφονεί αμάχους και ειδικότερα νέα παιδιά, οι αριστεροί διαλαλούν λέγοντας ότι θέλει να διώξει από την Προεδρία της Ουκρανίας τον φιλοναζιστή  Ζελνίσκι.

 

} Είναι νέος, είναι σοβαρός, είναι αξιοπρεπής, είναι εξαιρετικός επιστήμονας και υπηρετεί με συνέπεια τη Δημόσια Υγεία.

} Αναφερόμαστε στον Αναπληρωτή Καθηγητή στον Διδάκτορα του ΑΠΘ, Δερματολόγο Αφροδισιολόγο Αιμίλιο Λάλλα.

 

} Ο Αιμίλιος Λάλλας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Α Πανεπιστημιακή Κλινική στο Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης, όπου είναι υπεύθυνος  του Δερματο-ογκολικού  Τμήματος.

} Πέρα από ένας εξαίρετος Γιατρός, ο Αιμίλιος Λάλλας είναι και ένας θαυμάσιος άνθρωπος, γεγονός που υποστηρίζουν όσοι τον γνωρίζουν.

} Γιατροί με το ήθος, την ευπρέπεια και την εντιμότητα του Αιμίλιου Λάλλα, αναβαθμίζουν τα δημόσια Νοσοκομεία της Χώρας, αλλά και τη Δημόσια Υγεία Γενικότερα.

 

} Αν στην τεράστια προσφορά του Αιμίλιου Λάλλα, προσθέσουμε και την εξαιρετική από κάθε άποψη παρουσία της Υποδιοικήτριας Σαμπρίνας Τιτοπούλου, τότε εύκολα βγάζει κάποιος το συμπέρασμα γιατί το Δερματολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά, και έχει αυτή τη περίφημη φήμη.

 

} Μπορεί να ενοχλήσουμε πάλι κάποιους... ευαίσθητους, δεν θα κουραστούμε όμως να το επαναλαμβάνουμε, ότι όσο ο Τσίπρας θα στηρίζει την εκλογική του επιτυχία στο γνωστό πελατολόγιο που το αποτελούν οι κουκουλοφόροι, οι καταληψίες, οι φίλοι του Κουφοντίνα και άλλοι... προοδευτικοί του αριστερού χώρου, εξουσία «γιοκ» όπως θα έλεγε και ο Ερντογάν.

 } Και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι οι σοβαροί και αξιοπρεπείς πολίτες που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών μας, δεν μπορούν να ταυτιστούν και να συνυπάρξουν με τους ... αριστερούς πελάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Αγαπητέ μου, στην πολιτική είναι δύσκολο να κάνει κάποιος πρόβλεψη, γι αυτό εμείς θα περιοριστούμε στην προσωπική μας εκτίμηση.

} Εκτιμούμε λοιπόν, ότι αργά η γρήγορα ο επιτυχημένος από κάθε άποψη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, θα κληθεί από τους πολίτες να αναλάβει την ηγεσία της Χώρας, όσα εμπόδια και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσει από το σύστημα και το πολιτικό κατεστημένο της Αθήνας.

 

} Φίλε μου μπορεί να κουράζουμε λίγο με τις επαναλήψεις, δεν μπορούμε όμως να δικαιολογήσουμε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να αγνοήσει τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο Γιατρό στο επάγγελμα που ως Υφυπουργός Υγείας με την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε μια επιτυχημένη θητεία, και να ορίσει Υφυπουργό Υγείας την Δικηγόρο και πρώην γυναίκα του Βορίδη Ζωή Ράπτη.

} Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς , ξέφυγε από το ...τσάι που κερνάει ο Πούτιν στους... φίλους του, και τους στέλνει στον αγύριστο.

 

Σχόλια