Αν οι Λύρατζης και Τσιγγάρας ήτανε...μαυράκια!!

 


 

 

Οι δύο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ Λύρατζης και Τσιγγάρας που προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου, δείχνουν με τις εμφανίσεις τους ότι θα έχουν μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία τόσο στην ομάδα που τους ανάδειξε, όσο και στην Εθνική.

} Ο πρώτος αγωνίζεται στο δεξί αμυντικό άκρο της ομάδας, και ανάλογα με τις ανάγκες πραγματοποιεί συχνές επελάσεις στην επίθεση.

} Ο δεύτερος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, εκεί δηλαδή που πονάει η ομάδα, και με το σπαθί του γίνεται βασικός στην αρχική ενδεκάδα.

 

} Οι δύο παίκτες έχουν υπογράψει χαμηλά συμβόλαια, γιατί αυτό που προέχει γι αυτούς είναι να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα, και μετά θα έχουν το χρόνο να ζητήσουν την αν αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

} Αν ο Λύρατζης με τον  Τσιγγάρα ήταν... μελαμψοί στο χρώμα και αγωνίζονταν σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, ο ΠΑΟΚ θα πλήρωνε ακριβά για να τους αποκτήσει, και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι οι  μάνατζερ έχουν κουβαλήσει διάφορα παλτά που έχουν κοστολογηθεί πανάκριβα.

} Βέβαια στην περίπτωση αυτή πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Λουτσέσκου, γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν  μασάει, και δεν επηρεάζεται από τους μάνατζερ που βάζουν ...πλάτη για τους δικούς τους παίκτες.

 

} Ο Αθλητής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στο τμήμα πάλης, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης κατακτώντας σημαντικές νίκες απέναντι σε πολλή μεγάλους παλαιστές.

} Τα συγχαρητήρια όμως  ανήκουν και στον Παράγοντα του ΠΑΟΚ Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος  έχει την προστασία του Τμήματος.

 

} Ανασύνταξη, καλό σχεδιασμό και καλύτερη οργάνωση της ομάδας, ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

} Αυτή είναι η επιθυμία, αυτό το είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ιβάν Σαββίδης στους αρμόδιους του τεχνικού και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

 

} Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να αμφιβάλει για τις καλές προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τη δημιουργία  ενός ισχυρού αγωνιστικά ΠΑΟΚ.

} Κανείς όμως και δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις επιλογές του Μπότο και ειδικότερα του Σοάρες.

} Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί  με παίκτες ικανούς που θα είναι ηγέτες, και θα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

 

} Αυτός που έχει την ευθύνη των επιλογών είναι ο Αθλητικός Διευθυντής Μπότο, δεν φαίνεται όμως ότι διαθέτει μια τέτοια λίστα παικτών, που να μπορεί να  καλύψει τις ανάγκες του ΠΑΟΚ.

 

} Η Εμφάνιση του Γιώργου Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε ικανοποίηση και αισιοδοξία στους φιλάθλους, γιατί γνωρίζουν την τεράστια αγάπη που τρέφει ο Γιώργος για τον ΠΑΟΚ.

Σχόλια