Σκάνδαλο με Κουτσιαύτη: Ο Αγαπημένος διαιτητής της εξυγίανσης συνεχίζει να σφυρίζει αν και διαγράφηκε από την ΕΠΣ Άρτας!!!

 


Παρασκήνιο και μπόχα ατελείωτη… Διαιτητής ειδικών αποστολών αποδεικνύεται ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του με το κατά… φαντασία πέναλτι, που έδωσε στο κυριακάτικο (20/2/2022) ματς Λαμία – Απόλλων Σμύρνης για την 24η αγωνιστική Σούπερ Λίγκας 1.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι, ωστόσο, δεν θα έπρεπε καν να σφυρίζει και ορίζεται παρανόμως από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάντενμπεργκ, καθώς ο σύνδεσμος στον οποίο ανήκει τον έχει διαγράψει από τις τάξεις της από τις 17 Ιανουαρίου 2022!

Ο Κουτσιαύτης, όπως σας αποκαλύπτει το asports.gr δεν έχει πια σύνδεσμο, αλλά εν κρυπτώ ο Κλάντενμπεργκ εξακολουθεί να τον ορίζει, προφανώς για να είναι μέρος της εργαλειοθήκης του. Και οι ευθύνες της ΕΠΟ μεγάλες, αφού ο σύνδεσμος Άρτας, που ανήκε και τον διέγραψε έχει κοινοποιήσει σε όλους την απόφαση της. Επίσης, θέμα αλλαγής συνδέσμου δεν υφίσταται από την Ομοσπονδία, η οποία στον επίσημο ιστότοπο της στους «πίνακες διαιτητών 1ης κατηγορίας 2021-22» τον έχει κανονικά στην 7 η θέση αναφέροντας ως Ένωση του αυτή της Άρτας.

Σκάνδαλο μεγατόνων δηλαδή και είναι υπόλογοι άπαντες στο Πάρκο Γουδί για αυτή την εκτροπή. Και φυσικά σύντομα θα επανέλθουμε και με άλλα ρεπορτάζ για τα… έργα και τις ημέρες του Κλάντενμπεργκ, αφού όλα ξεκινούν από τον Άγγλο…

Σας παραθέτουμε την απόφαση διαγραφής του Κουτσιάυτη, αναλυτικά αυτή αναφέρει από 17/1/2022 τα ακόλουθα:

«ΠΡΟΣ: ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ  ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  1.  Πρόεδρο Ε.Π.Ο.

  1.  Ε.Ε./ Ε.Π.Ο.
  2.  Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο.
  3. Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Άρτας.

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Διαιτητής της δύναμής μας ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ:

1)         Τις τρεις (3) τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, δεν αγωνίσθηκε σε ΚΑΝΕΝΑ αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Άρτας, αρνούμενος συστηματικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιστικά, όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 67 παράγραφος 9 του ισχύοντος Κανονισμού Διαιτησίας.

2)         Αγνοεί επιδεικτικά τις οικονομικές του  υποχρεώσεις του προς την Ε.Π.Σ. Άρτας και όσες φορές το έκανε, έγινε ύστερα από την κλήση σε Απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας.

3)         Απέχει συστηματικά από τις Δευτεριάτικες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφος 2 του ισχύοντος Κανονισμού Διαιτησίας.

4)         Ουδεμία συνεργασία έχει με την Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία (συγκεκριμένα δεν παραβρέθηκε ούτε μία φορά στα μαθήματα της Νέας Σχολής Διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Άρτας και δίδαξε ο Εκπαιδευτής της Ένωσής μας Δημήτριος Κωνσταντίνου).

Επίσης η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας λαμβάνοντας υπόψη ότι, η μέχρι σήμερα όλη του διάθεση και σχέση με την θεσμικότητα της Ε.Π.Σ. Άρτας, στερείται της συνεργασίας και της θέλησής του να ανταποκριθεί με τις βασικές υποχρεώσεις του που αναφέρονται παραπάνω.

Αν και έχει προσκληθεί, κληθεί, είτε προφορικώς, είτε τηλεφωνικώς, είτε γραπτώς, να δώσει εξηγήσεις.

Πέραν αυτών, εγένετο από την πλευρά μας και προσπάθειες να δοθεί λύση σε όλα τα ζητήματα που έχει δημιουργήσει (οικονομικά, αγωνιστικά, προσφοράς), σε ένα πλαίσιο ανθρώπινο και κατανόησης, παρ’  όλα αυτά και αυτές τις προσπάθειές μας, τις αγνόησε επιδεικτικά.

Για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας με την αριθμ. 83/17-01-2022 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Αποφάσισε:

ΟΜΟΦΩΝΑ

την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ  από το Μητρώο Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Άρτας, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας».

Σχόλια