Έχουν αντιληφθεί ότι παίζουν τελικό με την Μίντιλαντ...

 


Φαίνεται, ότι ο Λουτσέσκου έχει βάλει ως στόχο την  πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, γι αυτό και στο προχθεσινό παιγνίδι με τον Άρη, φρόντισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

} Τέτοιους παίκτες θεωρούμε εμείς τον Μίτριτσα που στα τελευταία παιγνίδια έχει πολύ καλές εμφανίσεις, τον Σβάμπ που μπορεί να μη βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά η παρουσία είναι πάντα χρήσιμη στην ομάδα.

} Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός φρόντισε να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα τον Σοάρες που δεν του είχαν δοθεί οι ανάλογες ευκαιρίες, όπως και η χρησιμοποίηση του Ελ Καντουρί έστω και για 20 λεπτά που έχει αποδείξει ότι είναι παραφωνία στην ομάδα.

 

} Το αυριανό παιγνίδι με την Μίντιλαντ ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου και θα χρησιμοποιήσει τους καλύτερους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για να πάρει την πρόκριση.

} Το 1-0 στην Δανία είναι σκορ που ανατρέπεται, για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει οι παίκτες να ματώσου μέσα στο γήπεδο, και ο Λουσέσκου να κάνει εύστοχες επιλογές.

 

} Για τον Σοάρες, όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα για το αν μπορεί να σηκώσει τη βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Αντίθετα, για τον Ζαμπά γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του, και δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό από τον Βραζιλιάνο παίκτη του ΠΑΟΚ.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι ο Λιβάι Γκαρσία που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, έχει εκφράσει την  επιθυμία του να αλλάξει φανέλα.

} Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, γιατί έναν τέτοιο επιθετικό παίκτη χρειάζεται η ομάδα, και θα πρέπει να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

} Το ερώτημα είναι, μήπως ο Μπότο θέλει να φέρει στο ΠΑΟΚ παίκτη που θα τον ανακαλύψει ο ίδιος για να εισπράξει και τα... εύσημα.

 

} Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες που αγωνίζονται σε Ελληνικές ομάδες και θα ήθελαν να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Το ερώτημα είναι γιατί ο ΠΑΟΚ τους αγνοεί και ψάχνει να βρει παίκτες αμφιβόλου αξίας  που κανείς δεν τους γνωρίζει;

} Μήπως συμβαίνει κάτι περίεργο και θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να λάβει σοβαρά υπόψη του αυτή την παράμετρο;

 

} Αγαπητέ μου, μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να είναι μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αυτός όμως που σηκώνει το βάρος της καλής λειτουργίας της ΠΑΕ, είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσωπεί με επιτυχία τον ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς, και μέχρι σήμερα εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντά του.

} Το σχόλιό μας αυτό αφορά κάποιους περίεργους τύπους, που όταν βρίσκονται μπροστά στο Μάκη κάνουν υποκλίσεις, ενώ σαλιαρίζουν διάφορα πίσω από την πλάτη του.

 

} Καλά είναι να αντιληφθούν ορισμένοι, ότι μόνο τυχαίο δεν είναι που ο Ιβάν Σαββίδης εμπιστεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Μάκη Γκαγκάτση , όχι μόνο να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ίδιο.

Σχόλια