ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Στην πρώτη γραμμή με μαγιό και τον γάτο αγκαλιά η ΠτΔ...

 


Καμία εμπιστοσύνη στους Ευρωπαίους «συμμάχους»…

 Η περίπτωση της Ουκρανίας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους Ευρωπαίους Συμμάχους μας, ότι αν χρειαστεί μπορεί να στηρίξουν τη Χώρα μας.

} Η Γερμανία αρνήθηκε να προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία, δεν αρνήθηκε όμως να πουλήσει υποβρύχια στην Τουρκία, που αποτελεί απειλεί για την Ελλάδα.

} Η Γερμανία διαφωνεί με την επιβολή αυστηρών κυρώσεων προς τη Ρωσία, και το ίδιο είχε κάνει και στην περίπτωση με την Τουρκία.

 

} Η Γερμανία εξυπηρετεί αποκλειστικά τα δικά της οικονομικά συμφέροντα, και έχει γραμμένη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συμμάχους της.

} Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, πούλησαν την Ουκρανία και τη χώρα μας, και έχουν αποδείξει ότι δεν παρέχουν καμιά απολύτως εγγύηση στα μέλη Κράτη.

 

} Ο Ερντογάν χαρακτήρισε εύστοχα την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι μοιάζει με τον Καραγκιόζη και τον Χατζηαβάτη, που μαλώνουν για το τσιμπούσι.

} Ο Τούρκος Πρόεδρος τους πήρε χαμπάρι, τους γνωρίζει πολύ καλά, και αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δήλωσε, ότι δίνουν μόνο συμβουλές, και δεν παρέχουν καμιά στήριξη.

} Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ιδρώνει το αυτί του Ερντογάν από τις χωρίς νόημα ανακοινώσεις των Ευρωπαίων Συμμάχων.

 

} Είμαστε κοντά στους ομογενείς της Ουκρανίας και τους στηρίζουμε , δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

} Αν η κ. Σακελλαροπούλου θέλει να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους Ουκρανούς, και αν θέλει να σταματήσει την επέλαση των Ρώσων, μπορεί να φορέσει μαγιό να πάρει τον γάτο αγκαλιά και να εμφανιστεί στην πρώτη γραμμή του Πολέμου.

} Σε μια τέτοια περίπτωση, το πιο πιθανό είναι να κάνουν πίσω οι... Ρώσοι, γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν δίμετρες Ρωσίδες και όχι κοντόμαυρες γυναίκες αγκαλιά με ... γάτους.

 

} Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε γεωτρήσεις στη περιοχή της Μεσογείου δήλωσε ο Υπουργός των Εξωτερικών Δένδιας, και δικαιολόγησε την άστοχη δήλωσή του χρησιμοποιώντας το άστοχο επιχείρημα, ότι ακόμη και  να βρεθεί αέριο και Πετρέλαιο, θα χρειαστούν είκοσι χρόνια μέχρι να αξιοποιηθούν.

} Μπορεί αυτή η δήλωση του Δένδια να μην ικανοποιεί τους Έλληνες πολίτες, εξυπηρετεί όμως τα συμφέροντα τον Τούρκων, και δεν γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο στόχος του Υπουργού των Εξωτερικών.

 

} Ο Τσίπρας και ο Κουτσούμπας διαφώνησαν με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ιδιαίτερα χαλαρά όμως, προκαλώντας την οργή των πολιτών.

} Αν στη θέση των Ρώσων ήταν οι Γερμανοί, τότε οι... προοδευτικοί αριστεροί θα ούρλιαζαν γιατί υπάρχει διαφορά στο να σκοτώνουν οι φασίστες από τους Δικτάτορες Κομμουνιστές.

 

} Νέες συσκέψεις πραγματοποίησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, και το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν, ότι βρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι για να διεκδικήσουν το Δήμο Θεσσαλονίκης, ούτε ένας όμως δεν θέλησε να σταθεί απέναντι στον Απόστολο Τζιτζικώστα και να διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ο πρώτος που ξεκαθάρισε τη θέση του, όπως και σε παλαιότερο σχόλιό μας αναφερθήκαμε ήταν ο Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά, ότι δεν πρόκειται να κάνει νέα προσπάθεια, όταν μάλιστα γνωρίζει το αποτέλεσμα.

 

} Ορισμένες φορές , κάποιοι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σου δίνουν την εντύπωση με τις άστοχες δηλώσεις τους, ότι δεν ζουν στην Ελλάδα.

} Είναι ανάγκη δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να υπάρξει πλήρης ενσωμάτωσης των Ρομά-Γύφτων στην κοινωνία.

} Το πιστεύει αυτό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η απλά έκανε αυτή τη δήλωση για να ικανοποιήσει τους Γύφτους που  αυξάνουν επικίνδυνα;

 

} Δεν γνωρίζει άραγε η  Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ότι οι Γύφτοι δεν θέλουν να ενσωματωθούν, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν;

} Γνωστός Γύφτος Τραγουδιστής έβγαλε αρκετά χρήματα, έχτισε με πολλά τετραγωνικά σπίτι, στο σαλόνι όμως τοποθέτηση τσαντίρι για να θυμάται την καταγωγή του.

Σχόλια