ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Λαθροδιακινητής υπάλληλος του Δήμου αφέθηκε...ελεύθερος από την ΤΥΦΛΗ Δικαιοσύνη!!!

  

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα της Μακεδονίας Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε ότι το θέμα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, προχωράει κανονικά.

} Δεν έχουμε καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι αυτή είναι η επιθυμία του Σταύρου Καλαφάτη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

} Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες όμως, για το τι πιστεύουν οι Υπουργοί της Αθήνας, και ειδικότερα ποια είναι η θέση του Μαρινάκη, γιατί κάποιο... ρόλο παίζει και αυτός στην Κυβέρνηση.

 

} Αν, λέμε αν, Οι Θεσσαλονικείς, οι Μακεδόνες και οι πολίτες της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα δώσουν στις επόμενες εκλογές την... απάντηση στους σημερινούς Κυβερνώντες, δεν πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εκπλαγεί.

 

} Όταν πέφτουν στην αντίληψή μας τέτοια γεγονότα, δεν μας προκαλούν μόνο αλλά μας βγάζουν δικαιολογημένα από τα ρούχα μας.

} Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν υπάλληλο ενός Δήμου που μετέφερε παράνομα λαθρομετανάστες, τον οδήγησαν στην Δικαιοσύνη η οποία τον άφησε ελεύθερο.

} Το βασικό ερώτημα είναι «γιατί», αλλά και με ποια διάθεση οι Αστυνομικοί θα διακινδυνέψουν ακόμη και τη ζωή τους για να συλλάβουν  όλους αυτούς που κουβαλάνε παράνομα λαθρομετανάστες στη Χώρα μας, όταν γνωρίζουν ότι η... τυφλή δικαιοσύνη θα τους αφήσει ελεύθερους;

 

} Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αδίστακτοι ληστές , μαχαίρωσαν έναν  30χρονο Αφγανό άνδρα, γιατί αντιστάθηκε όταν προσπάθησαν να τον ληστέψουν, και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο.

} Όσο η... τυφλή δικαιοσύνη θα χαϊδεύει με τις αποφάσεις της όλους αυτούς τους εγκληματίες που έχουν περάσει παράνομα τα σύνορα της Χώρας μας, αυτοί θα αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο.

} Είναι ανάγκη να υπάρχουν σκληρές αποφάσεις για τους εισαγόμενους φονιάδες, γιατί μόνο ο φόβος μπορεί να περιορίσει τις εγκληματικές τους πράξεις.

 

} Οι Υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από την 3η και 4η ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για ορισμένα θέματα που όπως λένε επιζητούν τη λύση τους.

} Το απαράδεκτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι, ότι απαιτούν να επιστρέψουν πίσω οι συνάδελφοί τους που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, και απειλούν πως αν ο Μητσοτάκης και ο Πλευρής δεν ικανοποιήσουν το αίτημά τους, θα το μετανιώσουν.

 

 

Σχόλια