Η Τούμπα θα πάρει την πρόκριση...

 

 


 

Οι χίλιοι περίπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που αγνόησαν την ταλαιπωρία και το κρύο και βρέθηκαν στην Δανία να στηρίξουν την ομάδα τους, δεν κατάφεραν να την οδηγήσουν στη νίκη απέναντι στην Μίντιλαντ.

} Και σε αυτό το παιγνίδι η εμφάνιση του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι φίλαθλοι, με αποτέλεσμα να υποστεί τη νίκη με σκορ 1-0.

} Το σκορ είναι ανατρέψιμο, γιατί στο δεύτερο παιγνίδι την  προσεχή Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξη του κόσμου.

 

} Όπως σε κάθε παιγνίδι όμως, θα πρέπει ο Λουτσέσκου να επιλέξει τους κατάλληλους παίκτες  γιατί πριν τη Μίντιλαντ έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη.

} Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Λουτσέσκου να αγνοήσει το παιγνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Χαριλάου, για πολλούς και σοβαρούς λόγους.

} Μια νίκη επί του Άρη, θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών για το παιγνίδι με την Δανέζικη ομάδα, και αυτό δεν πρέπει να το αγνοήσει ο Ρουμάνος τεχνικός.

 

} Αντίθετα μια ήττα στο Χαριλάου, θα απογοητεύσει τους παίκτες και τους φιλάθλους, γεγονός καθόλου ευχάριστο για το παιγνίδι με την Μίντιλαντ.

 

} Είναι αλήθεια, ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει πολλά περιθώρια για να μπορέσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, χωρίς όμως το ροτέισον να λειτουργήσει σε βάρος της ομάδας.

} Ο κόσμος περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει αν το νέο απόκτημα ο Σοάρες, έχει τα προσόντα και μπορεί να σηκώσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Μέχρι τώρα χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, και ο χρόνος δεν επιτρέπει στο μπορέσει κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον Σοάρες.

 

} Οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα Έλληνες και ξένοι, δεν έχουν την εκγύμναση που έχουν οι παίκτες στην Αγγλία, στην Γερμανία κ.λ.π, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να δίνουν δύο και τρεις αγώνες την εβδομάδα, γεγονός που προβληματίζει σοβαρά τον Λουτσέσκου.

 

} Από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί κανείς να έχει απαιτήσεις, γιατί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης, υπάρχουν κάποιες αδυναμίες  που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

} Αν σε αυτές τις δυσκολίες προσθέσουμε και τις απώλειες που είχε η ομάδα λόγω τραυματισμών, τότε η κατάσταση επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο, παρά την αναπλήρωση που έγινε.

 

} Αντίθετα με την ομάδα μπάσκετ, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή και εμφανίζεται αποφασισμένη να μην την εγκαταλείψει εύκολα.

 

} Μπορεί η Μίντιλαντ να είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ο ΠΑΟΚ όμως μέσα στην Τούμπα μπορεί να πάρει μια καθαρή νίκη και μαζί και την πρόκριση.

} Η παρουσία των 15.000 φιλάθλων στην Τούμπα, δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη από τους Δανούς.

 

 

Σχόλια