Ντράπηκε και η ντροπή με το πανό στην Τούμπα. Μόνο η ΠΑΕ και ο Ιβάν δεν ντράπηκαν...

 


Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Conference League επισκιάστηκε από το άθλιο πανό που ανήρτησαν κάποιοι στα κάγκελα της Τούμπας υπέρ των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού.

«Αδέλφια κρατάτε γερά» έγραφε το θλιβερό πανό, το οποίο έμεινε σε όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού αγώνα τού ΠΑΟΚ ήταν κρεμασμένο, καθώς κανένας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να πάει και να το κατεβάσει.

Όλα αυτά, μόλις λίγα 24ωρα μετά τις ανακοινώσεις της Πολιτείας με τις οποίες προωθούνται νέα μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, αλλά και μερικές ώρες μόνο μετά τη συνάντηση των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων ομάδων (ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακός) με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μέσω ανακοίνωσης, αλλά είναι προφανές ότι δεν αρκεί. Οι υγιείς φίλαθλοί του βλέπουν ότι η ομάδα είναι αιχμάλωτη και η περηφάνια τους για τον σύλλογο μετατρέπεται σε ντροπή για όλα αυτά που δεν έχουν καμία σχέση με το μεγαλείο τού ΠΑΟΚ.

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης είναι να βρει διοικητικά στελέχη που να πετάξουν έξω από την Τούμπα όλους αυτούς που ντροπιάζουν την ιστορία της ομάδας.

Μετά, μπορούμε να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα…

Σχόλια