Ντροπή για τον Αρη το σκηνικό που στήθηκε με τον Βιερίνια. Δείχνει πόσο κάφροι είναι ορισμένοι...

 


 

Δίκαιο το αποτέλεσμα ,αν και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές . Η ομάδα μου συνεχίζει να έχει προβλημα με το γκόλ γιατί σε 2-3 περιπτώσεις στάθηκαν ανίκανοι οι παίκτες να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ .


Ο Λουτσέσκου βλέποντας ότι παίζει δεξι μπάκ ο Σάκιτς έκανε ολες τις επιθέσεις απο κείνη την πλευρά γιατί υπήρχε τρύπα .Σε κάποια φάση στο β ημίχρονο του δίνουν μπαλιά στον ανοικτό χώρο του Σάκιτς και κάνει κούρσα περί τα 70 μέτρα και μόνο ασθενοφόρο δεν χρειάσθηκε .......


Δεν ξέρω ποιούς μπορεί να "αναστήσει" ο Μπούργος ,αλλά κατά την άποψη μου πρέπει να πάρουν δρόμο πολλοί .Δεν ξέρω αν υπάρχουν πιτσιρικάδες που μπορούν να παίξουν ,αλλά κάποιοι είναι για την κερκίδα και για άλλη ομάδα .


Ελπίζω στην πρώτη προπόνηση του Μπούργος να βρεθούν όλοι οι παίκτες και να αξιολογηθούν από τον νέο προπονητή γιατί μ αυτή την ομάδα δεν πάμε πουθενά .


Οσον αφορά τις αποδοκιμασίες πρός τον Βιερίνια απο τους "οπαδους" είναι τουλάχιστον αξιολύπητη η κατάσταση τους .Κανένας Βιερίνια και κανένας Ντιαγέ δεν συμμετέχει στα οπαδικά μαχαιρώματα εκατέρωθεν και είναι ντροπή για τον Αρη το σκηνικό που στήσατε .Τον Βιερίνια δεν τον πάω καθόλου ,αλλά αυτό που έγινε δείχνει το πόσο κάφροι είναι κάποιοι

Peet

Υγ

Φανούλη ,βάλε την γλώσσα μέσα και καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις ,γιατί μόνο λευκή περιστερά δεν είσαι .

Σχόλια