ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Άφαντοι ΝΑΤΟ και Ευρώπη από την Ουκρανία..

  

Με δικαιολογημένο παράπονο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας  Ζελένσκι δήλωσε, ότι οι σύμμαχοι, δηλαδή η ΗΠΑ και η Ενωμένη Ευρώπη τον ξέχασαν.

} Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας χαρακτήρισε Δικτάτορα τον Πούτιν, και δήλωσε με μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι οι κυρώσεις που θα επιβληθούν θα τσακίσουν τη Ρωσία.

} Μήπως όμως οι κυρώσεις θα επιβληθούν καθυστερημένα, γιατί η Ρωσία έχει καταλάβει σχεδόν όλη την Ουκρανία;

 

} Με αρκετή καθυστέρηση, την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία την καταδίκασε και ο Τσίπρας, όπως και ο Οικουμενικός Πατριάρχης!!

 

} Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υποχρέωση να αντιδράσει δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης , αλλά το αυτί των... συμμάχων μας δεν φαίνεται να ιδρώνει.

} Τελικά η Ενωμένη Ευρώπη έχει χάσει την αξιοπιστία της, δεν αποτελεί εγγύηση για κανένα μέλος της, και αυτό πρώτη το ένιωσε η Ελλάδα.

} Πώς όμως θα πάρει κάποιος στα σοβαρά την Ενωμένη Ευρώπη, όταν η Γερμανία και όχι μόνο πουλάνε όπλα στον Ερντογάν που απειλεί την Ελλάδα;

 

} Οι πολίτες εκφράζουν τη δικαιολογημένη απορία τους λέγοντας, πώς συμβαίνει και τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι Πρόεδροι του Αρείου Πάγου ανήκουν στον αριστερό χώρο;

} Ακόμη, πως συμβαίνει και διαθέτουν όλοι περίεργη φάτσα, αρχής γενομένης από την Θάνου, μέχρι τον καμπούρη η Ρασπούτιν Παπαγγελόπουλο;

} Αναφερόμαστε στους Δικαστικούς του Αρείου Πάγου, γιατί χρόνια τώρα ακούγαμε τους αριστερούς να λένε, ότι τον Άρειο Πάγο τον ελέγχει η Νέα Δημοκρατία.

 

} Το πόσο καλά γνωρίζει ο Τούρκος Πρόεδρος τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν λέγεται, γι αυτό και άρχισε να τους διακωμωδεί .

} Ο Ερντογάν χαρακτηρίζει του Ευρωπαίους ηγέτες καραγκιόζηδες, και παίζουν το παιγνίδι με το τσιμπούσι που έπαιζε ο Καραγκιόζης με τον Χατζηαβάτη.

 

} Όσο για τον... προοδευτικό Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αρβανίτη δήλωσε, ότι πρέπει να υπάρχει ισοποστακισμός  μεταξύ των Ουκρανών και του Πούτιν.

} Ο γνωστός  Αρβανίτης, βάζει στην ίδια θέση το θέμα με τον θύτη, και αυτό μόνο ένας αριστερός πολιτικός θα μπορούσε να το κάνει.

Σχόλια