Με τη βοήθεια της Παναγιάς, των δοκαριών και του Πασχαλάκη...

  


 

Με τη βοήθεια του Θεού, της Παναγιάς, των δοκαριών και του Πασχαλάκη, ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κόνφερανς λιγκ.

} Ο κόσμος στην εξέδρα ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα που στο δεύτερο ημίχρονο δεν βλεπόταν, όπως και στην παράταση, άλλωστε.

} Αλλά όχι ο κόσμος που κρέμασε το πανό υπέρ των δολοφόνων του Άλκη…

 

} Επί ώρες κρέμονταν το πανό στη Θύρα 4, από την οποία και προέρχεται η πλειοψηφία των δολοφόνων του Άλκη. Και όμως, κανείς από την ΠΑΕ δεν τόλμησε να δώσει εντολή να το κατεβάσουν.

} Όλοι αυτοί που αμείβονται αδρά από τον Ιβάν, πρέπει να καταλάβουν ότι τέτοιες ενέργειες εκθέτουν τον Ιβάν. Ακόμα περισσότερο όμως, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ΠΑΟΚ.

 

Οι καλές εμφανίσεις του Ίνγκασον οδήγησαν το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, να του ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025.

} Θυμίζουμε σε όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι το συμβόλαιο του Ίνγκασον δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, και σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις του, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανανέωσή του.

 

} Προχωρήσαμε σε αυτή την αναφορά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί που είναι... ασήκωτο, και που δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα.

} Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι ξεκάθαρη, ότι οι παίκτες που θα έρχονται στο ΠΑΟΚ, θα πληρώνονται με βάση την  αξία τους και δεν θα υπέρ κοστολογούνται όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

} Είναι καιρός να ξεκαθαρίσει αυτό το θολό τοπίο που υπήρχε, με αποτέλεσμα να κουβαληθούν στο ΠΑΟΚ μετριότητες, κομπάρσοι που πληρώθηκαν όμως σαν... πρωταγωνιστές.

 

} Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η φιλοσοφία του Μπότο, από την σημερινή ομάδα όμως είναι ζήτημα αν τρεις η τέσσερις παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

 

} Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε, ότι στις Ελληνικές ομάδες αγωνίζονται πολλοί καλοί παίκτες που επιθυμούν να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και ένας τέτοιος είναι ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

} Εκτός, και αν οι αρμόδιοι θέλουν να δώσουν... δουλειά στους γνωστούς μάνατζερ, που φόρτωσαν τον ΠΑΟΚ με παίκτες αμφιβόλου αξίας και ακιβοπληρώθηκαν.

 

} Λέγονται και γράφονται πολλά σχετικά με τους στόχους των παραγόντων που επενδύουν στις ΠΑΕ και ασχολούνται με τα διοικητικά των ομάδων.

} Εμείς πιστεύουμε, ότι αυτοί που ασχολούνται με τα διοικητικά των ομάδων, έχουν τέσσερις βασικούς στόχους, που είναι οι παρακάτω.

 

} Πρώτον, γιατί αγαπούν το ποδόσφαιρο και φυσικά την ομάδα τους, και θέλουν να την βοηθήσουν να ανακάμψει αγωνιστικά.

} Δεύτερον, γιατί μέσα από τις ομάδες επιζητούν την απαραίτητη προβολή και την ανάλογη αναγνωρισιμότητα, που θα τους βοηθήσει να ασχοληθούν με κάποιον άλλο τομέα.

} Τρίτον, γιατί θέλουν να έχουν την στήριξη των φιλάθλων για πολλούς λόγους, που δεν είναι της παρούσης να τους αναφέρουμε.

} Τέταρτον, γιατί θέλουν να δικαιολογήσουν χρήματα τα οποία δεν έχουν αποκτήσει και με τον πλέον νόμιμο τρόπο.

 

} Αυτή είναι η δική μας άποψη, και όσοι διαφωνούν μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις δικές τους θέσεις.

 

} Όσο γι αυτόν τον ξευτίλα  τον Κομίνη που κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη δήλωσε ότι δεν είδε τον Ιβάν Σαββίδη να κουβαλάει όπλο μαζί του.

} Το πόδι του παίκτη του ΠΑΟΚ που τάχα εμπόδιζε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, και χάρισε το πρωτάθλημα στην Αθηναϊκή ομάδα, το είδε ο απατεώνας.

Σχόλια