Ο Ιβάν δίνει… εξετάσεις σήμερα με την Θύρα 4: «Μόνο με διαρκείας» η εντολή του

 υ

ΠΑΟΚ – Ιωνικός σήμερα. Και με τοι φως της ημέρας, στις 5.15. Ο ΠΑΟΚ δίνει εξετάσεις σήμερα με την Θύρα 4. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εννοώ. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, που έδωσε τις σχετικές εντολές στο Μάκη Γκαγκάτση. «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στην Θύρα 4 και την Θύρα 4α».

Μετά την αλητεία μερικών από την Θύρα 4 να κρεμάσουν το πανό της ανθρώπινης ξεφτίλας και της αποθέωσης των ζόμπι «αδέρφια κρατάτε γερά», ως ένδειξη συμπαράστασης στους δολοφόνους του Άλκη, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και την πανελλήνια κατακραυγή εναντίον τους, Ο Ιβάν έχει έναν ακόμα, λόγο να διώξει τα καθίκια από την Τούμπα.

Το αν θα τα καταφέρει ή όχι, θα φανεί στην πράξη. Διότι υπάρχει και μία κάστα βαρεμένων που μπουκάρων στην Τούμπα δίχως εισιτήριο καν, όπως έγινε στα ματς με τον Απόλλωνα και τον Άρη. Αλλωστε, το είπε και ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονία του Άλκη, Απόστολος Λύτρας. Ότι μπαίνουν τζαμπατζήδες μέσα.

Και ρωτάω τώρα, εγώ: Έτσι και πάνε στην Τούμπα και οι τζαμπατζήδες και επιχειρήσουνε να μπουκάρουνε μέσα, ποιος θα τους σταματήσει; Οι… σεκιουριτάδες; Αυτό το έχει προβλέψει ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Γκαγκάτσης;

Ερώτηση κάνω. Μπορεί να έχει καλέσει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Δεν το γνωρίζω. Μπορεί οι τζαμπατζήδες τώρα που καίει το πράγμα να μην πάνε από μόνοι τους στην Τούμπα. Να καταλαγιάσει πρωτα η σκόνηκαι μετά, όπως πριν. Εδώ είμαστε. Υπάρχουν και τέτοιοι ξυπντζήδες.

Σχόλια