Τέρμα τα εισιτήρια στη Θύρα 4 μετά το κατάπτυστο πανό...


 

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει στα πέναλτι την πρόκριση από την πολύ καλή ομάδα της Μίντιλαντ.

} Προηγήθηκε στο σκορ με 2-0, με γκολ που πέτυχε ο Ζίβκοβιτς και ο Βιειρίνια, με κανονιά  έξω από την μεγάλη περιοχή, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο... παλιός είναι αλλιώς .

} Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλή, ωστόσο υπήρξαν και πάλι αδυναμίες, όπως υπήρξαν και άστοχες επιλογές από τον Λουτσέσκου.

 

} Τι άλλο θα πρέπει να κάνει ο Ελ Καντουρί για να καταλάβει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ότι η παρουσία όχι μόνο δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, αλλά βλάπτει σοβαρά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

} Όταν αντικαταστάθηκαν οι Μπίσεσβαρ και Βιειρίνια, άλλαξε η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, γιατί ούτε ο Ελ Καντουρί αλλά ούτε και ο Μίτριτσα κατάφεραν να δείξουν ότι μπορούν να τους αντικαταστήσουν.

} Ειδικότερα ο πρώτος έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της βαριάς και ιστορικής φανέλας του ΠΑΟΚ, ωστόσο παραμένει και  εισπράττει ένα κάρο λεφτά χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει ούτε ένα μικρό μέρος από αυτά.

 

} Είναι προτιμότερο να δώσει την ευκαιρία σε κάποιο νεαρό, παρά να συνεχίζει να πιστεύει ο Λουτσέσκου ότι μπορεί να... ξυπνήσει το θηρίο που λέγεται Ελ Καντουρί, γιατί είναι βαριά ... ναρκωμένος.

 

} Κάποιος μαλάκας από αυτούς που ευδοκιμούν στη Χώρα μας εξέφρασε την απορία του λέγοντας, γιατί συνεχίζουν ακόμη να χρησιμοποιούν ξένους διαιτητές στα παιγνίδια.

} Γιατί ρε ανόητε οι Έλληνες διαιτητές είναι υποτακτικοί, εκτελούν εντολές των παραγόντων της Αθήνας, και γιατί είναι  κάτοικοι της γνωστής παράγκας.

} Το λυπηρό είναι, ότι θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να ανεξαρτητοποιηθούν οι Έλληνες διαιτητές από την επιρροή του Μαρινάκη και άλλων παραγόντων της αμαρτωλής Αθήνας.

 

} Η καταδικαστική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει καμιά νομική βάση υποστηρίζουν οι Νομικοί του Προέδρου του ΠΑΟΚ, γιατί όλοι οι μάρτυρες δήλωσαν πως δεν είδαν το όπλο που έφερε μαζί του ο Ιβάν όταν μπήκε στο γήπεδο να προστατέψει τον διαιτητή, από την οργή των φιλάθλων.

} Μόνο που υπάρχουν οι φωτό που τον εκθέτουν και το αρχικό απολογητικό του υπόμνημα.

} Βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταθέσει έφεση κατά της απόφασης, και οι Νομικοί πιστεύουν ότι θα δικαιωθεί...

 

} Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία, γιατί κάποιοι αδιόρθωτοι δεν λένε να αλλάξουν συμπεριφορά, και γιατί πέταξαν πάλι αντικείμενα μέσα στο γήπεδο.

} «Αδέλφια κρατάτε γερά» έγραφε ένα πανό στη Θύρα4 και φυσικά απευθύνονταν στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού. Τι να πει κανείς…

 

} Στο αυριανό παιγνίδι της Τούμπας ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Ιωνικό, σφυρίζει ο Διαμαντόπουλος ενώ στο VAR  θα βρίσκεται ο Καραντώνης.

} Δεν γνωρίζουμε αν ο πρώτος είναι ποιο επικίνδυνος από τον δεύτερο, γιατί σχετικά με τον Καραντώνη, ο ΠΑΟΚ έχει πολλά να θυμάται.

 

} Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην εκδώσει εισιτήρια στη Θύρα 4, και θα επιτρέψει την είσοδο για το αυριανό παιγνίδι  με το Ιωνικό, σε όσους έχουν διαρκείας.

 

} Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΓΑΝΔΗ στους 16, και οι πιθανότητες να περάσει στους οκτώ είναι πολύ μεγάλες.

Σχόλια