Προκλητική ποινή-χάδι σε Σαββίδη (25 μήνες με αναστολή) και Μίχελ (10 μήνες) και απαγόρευση παρακολούθησης των αγώνων του ΠΑΟΚ πάλι με αναστολή ως την έφεση!!

 Τους έβγαλαν λάδι οι Δημητριάδης – Κομίνης…

Με ποινή-χάδι, φυλάκιση 25 μηνών με τριετή αναστολή και απαγόρευση παρακολούθησης των αγώνων του ΠΑΟΚ για τρία χρόνια, πάλι με αναστολή ως την έφεση (!!) τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο -απών από το δικαστήριο- πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και με δέκα μήνες αντίστοιχα ο Λούμπος Μίχελ, συν την ίδια ποινή για τους αγώνες, για την εισβολή τους -ο πρώτος με περίστροφο στη μέση-, στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την ΑΕΚ στις 11-3-2018.

Σε αυτό συνηγόρησαν οι εμετικές καταθέσεις του ελεεινού αρχηγού της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη αλλά και του τρισάθλιου διαιτητή Κομίνη, που αρνήθηκαν ότι είδαν το όπλο και δήλωσαν ότι δεν φοβήθηκαν!!

Έτσι, ο Σαββίδης κρίθηκε ένοχος για την είσοδο στο γήπεδο χωρίς όμως την επιβαρυντική περίπτωση για τη χρήση όπλου ή για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Επιπλέον, το δικαστήριο επέβαλε καταδικασθέντες την παρεπόμενη ποινή της απαγόρευσης προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων της ομάδας του ΠΑΟΚ για τρία χρόνια με υποχρεωτική εμφάνιση στο ΑΤ του τόπου κατοικίας, για την οποία αποφάσισε να ανασταλεί μέχρι την έφεση.

Απορίας άξιο είναι γιατί αθωώθηκαν οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι, μέλη της φρουράς του Ιβάν Σαββίδη.

Σχόλια