Η μεγάλη αλλαξωκολιά! Από τα δημόσια μπινελίκια και τις απειλές, Κόκκινος και Χατζηνάκος, εκπομπή μαζί!! (Video)

 

Με μια...σακούλα λεφτά λέει ο Κόκκινος, πήγε ο Χατζηνάκος να τον προσλάβει στο κανάλι του αλλά αυτός, του τα πέταξε στα μούτρα! Μετά, του έδωσε το...βιογραφικό του για να το διαβάσει πρώτα! 

Ξέρετε, αυτό που περιέχει μέσα και το γεγονός ότι ο Μπατάκης τον...επέλεξε για να κάθεται δίπλα του στο πάγκο του Ηρακλή και να του λέει στο δεκάλεπτο προς τα πού θα..σφυρίξει ο διαιτητής!! 

Και αφού ο Χατζηνάκος διάβασε το...βιογραφικό του Κόκκινου, πείστηκε και τον...προσέλαβε!! 

Πού είναι εκείνες οι ωραίες οι εποχές με τα μπινελίκι και τις τηλεφωνικές απειλές! Τις χάσαμε από τη μεγάλη αλλαξοκωλιά!!

Σχόλια

 1. Σοκαριστικό είναι αυτό που συμβαίνει με τους πρώην οπαδούς που σήμερα το παίζουν δημοσιογράφοι και Βούδες της ενημέρωσης.

  Είναι απίστευτο να δηλώνει κάποιος ότι κάνει μια δουλειά 35 χρόνια όταν είναι 50 χρόνων και έγινε γνωστός στα ερτζιανά από τη συνύπαρξή του με τον Ραπτόπουλο. Ο Ραπτόπουλος κι εδώ. Κι όλους αυτούς τους έκανε μάγκες ο Πετρουλάκης (Metrosport, Metropolis).

  Είναι απίστευτο να ακούς ανθρώπους να το παίζουν ενημερωτάδες όταν δεν ξέρουν να μιλούν καλά ελληνικά. Οι άνθρωποι που κάνουν 3 σαρδάμ στην ίδια λέξη. Προτείνω μάλιστα το μέσο που δουλεύουν να μετονομαστεί σε Σαρδαμόπολις.

  Όλοι αυτοί θα πρέπει να κάνουν το σταυρό τους που η τύχη τους ευνόησε κι έκαναν οικογένειες κτλ.. Είναι ντροπή να βγαίνει άνθρωπος και να μιλάει για σακούλες με λεφτά όταν κόσμος υποφέρει και πεινάει. Να μην έχεις δουλειά, να μην έχεις να ταΐσεις το παιδί σου και να βλέπεις να μιλάνε για τη μάχη του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ. Να καυχιέται ο φελλός για το πόσο βαρύ βιογραφικό έχει (για να πάρει κι άλλες σακούλες). Δημόσιος λόγος, δημόσια τοποθέτηση με αιχμές για αυτούς που δεν τον...τάιζαν και δεν τον έβαζαν να...παίξει (ο Μέσι της σακούλας). Έλεος πια σε αυτήν την πόλη...ο κάθε ηλίθιος έγινε μόδα!

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
  ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ.
  Ω ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...

  ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΝΤΙ-ΤΖΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ).

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΙΟΛΑΣ!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ!!!

  2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΚΚΙΝΕ. ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΩΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΣ!

  ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιός να κάνει τον D.J ?
  στην καλύτερη βοηθός αριστερού ψάλτη στην Αγ Βαρβάρα θα ήταν και βοηθός καντηλανάφτη .
  Ε και να πουλήσει ο Ανδρώνης το Μ ,τότε να δείς τι πείνα έχει να πέσει .


  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Κόκκινος λέει ότι του άφησε
  20 λεπτά για να διαβάσει το βιογραφικό του Κόκκινου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Η τυπάκος που θα το διάβαζε μάθαινε τώρα την αλφαβήτα ή ο Κοκκινος έχει σελίδες επι σελίδων βιογραφικό !!!!!
  Θα τρελαθούμε .
  Να ρωτήσω κάτι ,τα λεφτά μέσα στη σακούλα που του έφερε θα τα δήλωναν ; και αυτός που θα τα έδινε και αυτός που θα έπαιρνε ;

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου