Καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι με non paper παραθέτουν τα προκάτ κείμενα που τους δίνουν από την ΠΑΕ

 

 


 

Η καθημερινότητα στον πλανήτη ΠΑΟΚ είναι πάντοτε αν μη τι άλλο διασκεδαστική, ειδικά απο την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του ο Σαββίδης, με αποκορύφωμα τις μεταγραφικές περιόδους όπου η παπάτζα και το ανεύ λόγου και αιτίας λιβάνισμα πέφτει με το κιλό.

Συγκεκριμένα για Ιανουάριο εδώ και χρόνια ακολουθείτε ο copy paste μπούσουλας του ξέρουμε τι θέλουμε και πως θα κινηθούμε. Εδώ και καιρό διαρρέουν οι καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι σύμφωνα με τα non paper που λαμβάνουν απο τον Δούκα(η τον Κυριάκο,η ακόμα και τον ίδιο τον Μάκη) πως η ομάδα θα κινηθεί (ανεξαρτήτως Μπότο) σε τουλάχιστον 3 θέσεις και πως (πάλι ανεξαρτήτως Μπότο) το τμήμα σκάουτιγκ (τρομάρα μας!) έχει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα θέλω μας! Μέχρι εδώ όλα καλά καθώς αυτά είναι γνωστά απο τον Νοέμβριο και κάποιος αδαής εφόσον τα διάβαζε θα έλεγε σίγουρα για το πόσο οργανωμένη εταιρία είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έλα όμως που και πάλι θα φτάσει 31 Ιανουαρίου για να κλείσουμε κανά Μίτριτσα πάλι που είδε μέσω youtube ο αρχισκάουτερ ανηψιός Γιάννης Σαββίδης (δανεικό φυσικά με 2-3 συμμετοχές μέσα στην σεζόν, μην έρθει ξεζουμισμένος!) και οι λαλίστατοι Σανό-ρτερ θα μας παραθέτουν τα προκάτ κείμενα που τους έδωσαν απο την ΠΑΕ, ότι ο Μπότο ήταν αδύνατο να προλάβει σε τόσο ασφυχτικά χρονικά πλαίσια με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η έτοιμη λίστα που υπήρχε και σαν αποτέλεσμα αυτής να προλάβει η ομάδα να πάρει έναν μόνο ποδοσφαιριστή καθώς το καλοκαίρι σίγουρα θα βιώσουμε μια κοσμογονία στην πρώτη ομάδα!

Κάθε χρόνο οι ίδιες καταστάσεις τον Ιανουάριο, με λίγο διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά αλλά η αμπαλοσυνή και η τσαπατσουλιά σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας. Διαχρονικά η εταιρική δομή της ΠΑΕ και ο τρόπος λειτουργίας της, είναι τσακωμένη με την όποια ποδοσφαιρική λογική τυχόν υπάρχει. Και σε αυτό δεν φταίει κανένας υπάλληλος της εταιρίας, αλλά η κεφαλή της. Απλά πράγματα.

Μάκης

Σχόλια