ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Φτιάξτε και άλλες φυλακές και γεμίστε τις…

 Εκκενώθηκε και η νέα κατάληψη στο ΑΠΘ, και υπήρξαν 15 προσαγωγές  που όμως όπως συνήθως θα μείνουν όλοι ελεύθεροι χωρίς να υποστούν καμιά τιμωρία.

 

} Για μια ακόμη φορά, κάποιοι... προοδευτικοί τραμπούκοι κουκουλοφόροι  που... συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, σακάτεψαν στο ξύλο καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

} Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι γνωστοί άγνωστοι τραμπούκοι ξυλοφορτώνουν κάποιο Πανεπιστημιακό δάσκαλο, με την Κυβέρνηση να περιορίζεται  στο να δηλώνει ότι καταδικάζει την επίθεση.

} Βέβαια, μόνο τυχαίο δεν είναι, και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να καταδικάσει μια τέτοια ακραία πράξη.

 

} Το δικό μας ερώτημα όπως και των σοβαρών πολιτών είναι, γιατί ενώ η Κυβέρνηση έχει αλλάξει η τροποποιήσει τον ποινικό κώδικα, δεν τον κάνει ακόμη πιο αυστηρό για παρόμοιες ακραίες περιπτώσεις;

} Ο γνωστός δρόμος που ακολουθείται είναι, να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα και να μείνουν ελεύθεροι αφού οριστεί δικάσιμος, που σημαίνει ξύσε τα... φρύδια σου με τον κασμά.

} Φυλακή μωρέ-φυλακή και αν έχουν γεμίσει δημιουργείστε και άλλα σωφρονιστικά καταστήματα ακόμη πιο ασφαλή, αφού η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνει.

 

} Είναι τραγικό κάποιος δολοφόνος που αφαιρεί τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου, να μπαίνει στη φυλακή μόνο 6-7 χρόνια, και να μένει ελεύθερος έτοιμος να συνεχίσει να εγκληματεί.

} Βέβαια, κάποιοι... προοδευτικοί του κώλου δείχνουν την ευαισθησία τους επιλεκτικά μόνο στους εγκληματίες και όχι στα θύματα.

} Εδώ είναι έτοιμοι να αποφυλακίσουν ακόμη και τον Κουφοντίνα  που σκότωσε 11!!! Αθώους ανθρώπους, γιατί διαφωνούσε με τα πολιτικά τους πιστεύω.

 

} Μόνο στην Δημοκρατική Ελλάδα θα  μπορούσε να συμβεί το γεγονός, ένας  στεγνός εγκληματίας ο Κουφοντίνας  να έχει οπαδούς.

} Βέβαια, δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία ότι οι... οπαδοί που στηρίζουν τον δολοφόνο της 17ης Νοέμβρη Κουφοντίνα, ανήκουν στον αριστερό χώρο.

} Έτσι θεωρούν την πρόοδο οι αριστεροί, γι αυτό και τάσσονται υπέρ της αποφυλάκισης του δολοφόνου της 17ης Νοέμβρη.

 

} Γνωστός πελάτης της στήλης και αντιρρησίας συγχρόνως, διαμαρτύρεται γιατί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αξιοποίησε τον Θοδωρή Μητράκα στη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

} Το επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο φίλος της στήλης είναι, ότι ο Θοδωρής Μητράκας εξελέγη 23τος  Περιφερειακός Σύμβουλος στη σειρά, ενώ υπήρχαν άλλοι που έλαβαν διπλάσιους σταυρούς.

} Την απάντηση την δώσαμε στο χθεσινό μας σχόλιο, αλλά φαίνεται πως ο... ευαίσθητος φίλος μας, μάλλον δεν ασχολήθηκε με την θέση μας.

 

} Ενημερώνουμε το φίλο μας, ότι η εκλογική σειρά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο, και σε κάθε περίπτωση δεν δεσμεύει τον Περιφερειάρχη να επιλέξει αυτόν που θεωρεί κατάλληλο για κάποια συγκεκριμένη θέση.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, θα έπρεπε δηλαδή ο Απόστολος Τζιτζικώστας να αξιοποιήσει κάποιον που δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του, επειδή κάποιοι... σοφοί πολίτες  τον στήριξαν στις εκλογές;

} Ο Περιφερειάρχης λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της Περιφέρειας  και πολύ καλά κάνει προσθέτουμε εμείς, γιατί τον ενδιαφέρει η καλή λειτουργία της .

 

Σχόλια