Μετράει η νίκη γιατί από εμφάνιση...

 


 

Οι πολλές και σοβαρές ελλείψεις ανάγκασαν τον Λουτσέσκου να επιστρατεύσει ακόμη τους ...λαθρομετανάστες Τσόλακ και Ζαμπά, μάλιστα ο δεύτερος πέτυχε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

} Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Κούρτιτς με πέναλτι, αφού όμως απέτυχε στο πρώτο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Παναιτωλικού να αποκτήσει καλή ψυχολογία.

} Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι να μην ασχοληθούν, και να περιοριστούν μόνο στη νίκη.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στην ήττα της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ από την ισχυρή Μπαστάρντο της Πορτογαλίας με 3-1 σετ.

} Εμφανίστηκαν όμως κάποιοι όψιμοι... σωτήρες που εξέφρασαν την  θέση τους λέγοντας, ότι θα πρέπει ο Θανάσης Κατσαρής να παραιτηθεί άμεσα από την Προεδρία του ΠΑΟΚ.

} Η δική μας άποψη είναι, ότι αυτό θα συμβεί όταν ο Θανάσης Κατσαρής νιώσει κουρασμένος, και όταν βρεθεί ο κατάλληλος να τον αντικαταστήσει.

 

} Αυτό που ακούμε μέχρι τώρα είναι, κάποιες θεωρητικές κορώνες που δεν έχουν καμιά σοβαρή βάση, και προέρχονται από τους γνωστούς... Παοκάρχες.

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, είναι ανάγκη να παραμείνει στην Προεδρία του ΠΑΟΚ ο Θανάσης Κατσαρής, μέχρι να κατασκευαστεί η νέα Τούμπα.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, και με βάση τις δικές μας πληροφορίες, μετά τον Σάστρε, άλλοι δύο παίκτες υπάρχουν στη λίστα του Μπότο, που θα αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ.

} Ο νέος τεχνικός διευθυντής σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να αποτύχει στις επιλογές του, γι αυτό και είναι προσεκτικός στην αξιολόγησή του.

} Τώρα που ο Μπότο είδε την ομάδα να αγωνίζεται και διαπίστωσε τις αδυναμίες της, θα κάνει ότι μπορεί να την ενισχύει με καταξιωμένους παίκτες.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να επιστρατεύσει για την Προεδρία του ΠΑΟΚ τον Γιώργο  Λυσαρίδη.

} Αν αληθεύει η πληροφορία, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προτείνει στο Γιώργο Λυσαρίδη να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο ΠΑΟΚ.

} Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Λυσαρίδης τρέφει μια ιδιαίτερη εκτίμηση προς τον Ιβάν Σαββίδη, η απάντηση θα είναι και πάλι όχι.

 

} Ο σοβαρός παράγοντας, όπως επανειλημμένα το έχει τονίσει, δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει ρόλους που δεν τον ταιριάζουν .

 

} Πριν μερικά χρόνια ο Ολιβέιρα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάποιοι... ειδικοί όμως διέγνωσαν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

} Ο συγκεκριμένος παίκτης καταλήγει στην Ιταλική Ρόμα, προπονητής της οποίας είναι ο Μουρίνιο, και θα στοιχήσει ένα κάρο λεφτά.

} Δικαιώνεται η δική μας πάγια θέση, πως σε αρκετές περιπτώσεις, όταν αποφασίζουν οι... ειδικοί στην Ελλάδα, θα πρέπει να ανησυχούμε.

Σχόλια

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Ro0y6I_EGYM&t=38s&ab_channel=Marmita-sports

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXXXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου