ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ, βαράει διάλυση ο Σύριζα...

 


 


Ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και λέγεται Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζει τη σημερινή Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επικίνδυνη και ζητάει να φύγει.

} Ένας Πρωθυπουργός που για 4,5 περίπου χρόνια ταλαιπώρησε τη Χώρα και τους πολίτες με τους δεύτερους να έχουν στείλει οριστικά την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ζητάει να φύγει η σημερινή Κυβέρνηση!

} Τι μπορεί να περιμένει κανείς όμως από τον Τσίπρα, όταν η Κυβέρνηση που αντιμετωπίζει τόσα πολλά και σοβαρά προβλήματα, συνεχίζει να προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 12% περίπου;

 

} Είναι δυνατόν να ζητωκραυγάζει ο Αλέξης, γιατί η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά μόνο με 11,8% όταν μάλιστα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα;

} Όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, τον Τσίπρα ελάχιστα τον ενδιαφέρει η Νέα Δημοκρατία που προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό είναι αναμενόμενο.

} Αυτό που πονάει τον Αλέξη είναι, ότι ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ, και ήδη βρίσκεται μόλις 1,5% πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Γνωρίζει ο Τσίπρας, πως αν συνεχιστεί αυτή η άνοδος του ΠΑΣΟΚ, και περάσει έστω και μία μονάδα μπροστά, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαρέσει διάλυση, και αυτό ακριβώς είναι που φοβάται ο Αλέξης.

} Φοβάται δηλαδή να μην περιοριστεί στο αριστερό του ποσοστό, στο 3 με 4% περίπου, γιατί αν συνεχίσει  να στηρίζει τους... προοδευτικούς κουκουλοφόρους και τους καταληψίες, εκεί θα καταλήξει.

} Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τσίπρας απειλεί ζητώντας εκλογές ενώ δεν τις θέλει, γιατί γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα .

 

} Φίλος της στήλης έστειλε μήνυμα στο οποίο γράφει, ότι τον προβληματίζει σοβαρά το γεγονός, ότι στο ΣΥΡΙΖΑ αντί να χαρούν που η Χώρα μας απέκτησε αεροσκάφη νέας γενιάς για την αμυντική μας προστασία, ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση γιατί προχώρησε σε μια τέτοια αγορά.

} Είναι γνωστό, ότι οι αριστεροί δεν επιθυμούν να υπάρχουν ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, και τη θέση αυτή την έχει εκφράσει δημόσια η γνωστή Τασία του ΣΥΡΙΖΑ, που με την παρουσία της και μόνο, χαλούσε την εικόνα της Βουλής.

} Η Τασία λοιπόν είχε ζητήσει να μειωθούν οι ένοπλες δυνάμεις, να καταργηθεί η Αστυνομία, και να μείνουν ανοιχτά τα σύνορα της Χώρας για να μπορούν να τα περνούν με άνεση οι λαθρομετανάστες.

 

} Η Τασία εκφράζει και την γενικότερη νοοτροπία των αριστερών, γι αυτό δεν πρέπει φίλε μας να απορείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την αγορά των RAFALE.

} Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και την στήριξη που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στους καταληψίες, τότε ο καθένας μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την νοοτροπία των αριστερών. 

Σχόλια