ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Κριτική από το ξέκωλο Ρενέση που δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα…βυζιά της!

 Οι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με θέσεις όπως αυτή του Τζανακόπουλου ο οποίος δήλωσε τα εξής στη Βουλή.

} Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη, γιατί με την κατάθεση μομφής του χαλάσαμε το ανέμελο τριήμερο.

} Σε λίγο αγαπητέ Τζανακόπουλε θα υποχρεωθείτε να ζητήσετε συγνώμη από τους οπαδούς σας, γιατί το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται μόνο ένα βήμα να καταλάβει τη δεύτερη θέση.

 

} Κανένας σοβαρός πολιτικός  και σίγουρα όχι αριστερός, δεν θα χρησιμοποιούσε ένα τέτοιο φτηνό  ευφυολόγημα , για να πλήξει την εικόνα του Πρωθυπουργού της Χώρας.

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η Κυβέρνηση δεν έχει διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη σε ορισμένους, όπως στην πρόσφατη χιονόπτωση.

} Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη στις επιλογές και στην γενικότερη αξιολόγηση των συνεργατών του.

} Σε καμιά περίπτωση όμως ο Τσίπρας δεν μπορεί να γίνει πιστευτός και να πείσει τους πολίτες, γιατί δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς.

 

} Οι Έλληνες δοκίμασαν την αριστερή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό που εισέπραξαν ήταν η απόλυτη αποτυχία.

} Γι αυτό όσο και να σκούζει ο Τσίπρας, δεν πρόκειται να πείσει τους πολίτες, όταν μάλιστα έχουν την εναλλακτική λύση του νέου ΠΑΣΟΚ.

} Άλλωστε, αυτό που απασχολεί τον Τσίπρα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, γιατί την  πρώτη θέση την έχει καπαρωμένη, αλλά να μη χάσει τη δεύτερη θέση από το νέο ΠΑΣΟΚ, που ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του.

 

} Η Γερακίνα Μπισμπινά εξελέγη  ομόφωνα νέα Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

} Η Γερακίνα  Μπισμπινά ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας είχε επιτελέσει σημαντικό έργο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Περιφερειάρχη.

} Για την 15μελή Μητροπολιτική Επιτροπή, η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα εξέλεξε εννέα μέλη, και οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης έξι.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει πάλι προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 32%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 17,5% και με το ΚΙΝΑΛ να συγκεντρώνει ποσοστό 17%.

} Η ανοδική πορεία του ΚΙΝΑΛ έχει ανησυχήσει το ΣΥΡΙΖΑ, γι αυτό και ο Τσίπρας προχώρηση στην κατάθεση μομφής κατά της Κυβέρνησης και ειδικότερα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

} Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να ρίξει το βάρος για το φιάσκο που βίωσαν οι Έλληνες με τη χιονόπτωση  στην Εταιρία, όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε τους πολίτες.

} Ποια Εταιρία και κουραφέξαλα ρε Κυβερνώντες, οι πολίτες ψήφισαν εσάς να τους Κυβερνήσετε και να τους προστατέψετε και όχι την... Αττική οδό.

 

} Εύστοχη από κάθε άποψη ήταν η δήλωση του ανεξάρτητου Βουλευτή Κώστα Μπογδάνο στη Βουλή, ο οποίος απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους Υπουργούς  της Κυβέρνησης είπε το εξής.

} Έχετε στενοχωρήσετε πολλούς Νεοδημοκρτάτες τόσο με τις επιλογές σας όσο και με τις αποφάσεις σας, και είναι να απορεί κανείς πως δεν το αντιλαμβάνεστε.

 

} Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος που στις προηγούμενες Βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι αποφάσισε να συμμετάσχει την τελευταία στιγμή, είχε μια πολύ καλή παρουσία.

}  Η πληροφορία που κυκλοφόρησε ότι θα είναι υποψήφιος για το Ευρωκοινοβούλιο δεν ισχύει, και αυτό είμαστε σίγουροι ότι το επιβεβαιώνει και ο ίδιος.

 

} Είναι γνωστό, ότι ένα μεγάλο ποσοστό καλλιτεχνών, ηθοποιών και τραγουδιστών ανήκουν στον αριστερό ... προοδευτικό (τρομάρα τους ) χώρο.

} Κάποια Ηθοποιός Ρένεση που δυσκολεύεται να βάλει σε τάξη τα βυζιά της, εμφανίστηκε δημόσια και άσκηση κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας την οργή του κόσμου με όσα ξέρασε για τον Πρωθυπουργό της Χώρας.

} Αυτό είναι το μειονέκτημα της Δημοκρατίας, να μπορεί το κάθε ξέκωλο να έχει άποψη για τα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

 

Σχόλια

  1. Αφού δεν μπορεί να βάλει τα βυζιά της σε μια τάξη, δεν μπορεί να κάνει κριτική.
    Παρά πολύ εύστοχο επιχείρημα. Από δω και πέρα κριτική μόνο οι αβυζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου