ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τρίτος και καταϊδρωμένος ο Τσίπρας…

  

Ο Τσίπρας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την πανδημία και να στριμώξει την Κυβέρνηση, αλλά με βάσει τα δεδομένα της νέας δημοσκόπησης, η προσπάθειά του απέτυχε.

} Θεωρούμε ότι απέτυχε η προσπάθεια του Τσίπρα να επηρεάσει τους πολίτες κατηγορώντας την Κυβέρνηση, γιατί και σε αυτή τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, και με ικανό διψήφιο αριθμό.

} Τώρα αυτό που πρέπει να κάνει ο Αλέξης  είναι, να αλλάξει φιλοσοφία, να αλλάξει αντιπολιτευτική πολιτική, αν δεν θέλει να περάσει στην τρίτη θέση, αφού το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του.

 

} Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης καλείται να αποφασίσει για την επιλογή νέων Αντιδημάρχων, όπως και για την κάλυψη θέσεων σε διάφορα Νομικά πρόσωπα και Οργανισμούς.

} Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τον Κώστα Ζέρβα, γιατί χρειάζεται να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες αφού δεν διαθέτει την πλειοψηφία στο Δήμο.

 

} Θέλω να φωτογραφίζεται ο κόσμος στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην Πλατεία Ελευθερίας, και στην Πλατεία Διοικητηρίου δήλωσε ο Δήμαρχος.

} Υπάρχει πλήρες σχέδιο σημαντικών έργων για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης  και την ποιότητα της ζωής των Δημοτών, συνέχισε.

} Εκείνο που ζητάμε εμείς από τον Πρωθυπουργό ως Δήμος Θεσσαλονίκης δήλωσε, είναι η επίσπευση των διαδικασιών και των έργων.

 

} Αυτή είναι η θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων όμως, έστειλαν επιστολή στον Δήμαρχο Κώστας Ζέρβα, με την οποία ζητούν διευκρινήσεις σχετικά με την Πλατεία Ελευθερίας.

} Για την συγκεκριμένη Πλατεία δεν ζητούν διευκρινήσεις μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και όλοι οι Δημότες της Πόλης, γιατί με τις πολλές αλλαγές έχουν χάσει τη... μπάλα.

 

} Μετά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του να δοκιμάσει νέους Αντιπεριφερειάρχες , γιατί αρκετοί από τους σημερινούς χωλαίνουν σοβαρά.

} Η κατάσταση για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είναι αρκετά εύκολη, γιατί δεν  έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό του αν κάποιες από τις επιλογές του δεν είναι εύστοχες.

 

} Ο Τούρκος Τηλεοπτικός παραγωγός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την φετινή τηλεθέαση του Survivor, και ψάχνει να βρει τους τηλεοπτικούς κράχτες που θα την ανεβάσουν.

} Πως όμως θα μπορούσε να έχει τηλεθέαση η παραγωγή του, όταν μάζεψε κάποιους περίεργους τύπους, τους βάπτισε διάσημους ενώ δεν τους γνωρίζει σχεδόν κανένας;

} Θέλουμε να πιστεύουμε, πως σκόπιμα ο παραγωγός  έβαλε τον Βαλάντη να παίξει τον ρόλο που έπαιζε πέρυσι ένας άλλος Ρόδιος ο Τριαντάφυλλος.

 

Σχόλια