ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η...αυτοκτονία του Π. Ψωμιάδη!..

  

Είναι γνωστό, ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέκαθεν είχε κάποιες ακραίες θέσεις, κανένας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι φα έφτανε στο έσχατο σημείο να δηλώνει, ότι σκέφτηκε ακόμη και να αυτοκτονήσει.

} Ο επιτυχημένος Μακεδόνας πολιτικός, που υπήρξε πρώτος Βουλευτής, Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ξεπέρασε τα όριά του όταν εμφανίστηκε στη ΦΑΡΜΑ προκαλώντας σοβαρό προβληματισμό και θλίψει στους ανθρώπους που συνεχίζουν να τον εκτιμούν.

} Κάνουμε φιλική υπόδειξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, να σεβαστεί τους ανθρώπους που τόσο πολύ τον έχουν αγαπήσει, και να σταματήσει να παίζει αυτά τα περίεργα παιγνίδια που τον εκθέτουν  ανεπανόρθωτα.

 

} Πιστεύουμε, ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης  δεν έχει ανάγκη από αναγνωρισιμότητα  αλλά ούτε και από τα χρήματα που προσφέρουν αυτά τα τηλεοπτικά παιγνίδια, γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα, και στενοχωρεί τους φίλους του που συνεχίζουν να τον αγαπούν.

 

} Συγχωνεύουν την Η΄ Δ.Ο.Υ με την Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς  για οικονομικούς λόγους, και αγνοούν την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι φορολογούμενοι.

 

} Νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέλαβε ο Ιακώβου, και θεωρούμε πως αυτή ήταν μια εύστοχη επιλογή του Δημάρχου Κώστα Ζέρβα.

} Τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι ο Ιακώβου είχε μια επιτυχημένη θητεία στην προηγούμενη Αντιδημαρχία, γεγονός που το αναγνωρίζουν ακόμη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.

 

} Ο αχτένιστος Πρωθυπουργός της Αγγλίας ζήτησε συγνώμη από την Βασίλισσα Ελισάβετ , γιατί ενώ πήρε αυστηρά μέτρα  για τον κορονοιό κλείνοντας καταστήματα εστίασης , ο ίδιος συμμετέχει σε πάρτι.

 

} Τέσσερις και πλέον μήνες έψαχνε η Αστυνομία να βρει την Στέλλα Δουλιανάκη που η αδελφή της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, αλλά δεν κατάφερε να την εντοπίσει.

} Αυτό που δεν κατάφερε η Αστυνομία, το κατάφερε η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της Φως στο Τούνελ δίνοντας χαρά στους δικούς της ανθρώπους.

 

} Κλείνουν τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, γιατί οι κουκουλοφόροι  θέλουν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας.

} Το περίεργο όσο και επικίνδυνο αίτημά τους είναι, να μείνουν ανοιχτά τα Πανεπιστήμια, για να μπορούν να τα χρησιμοποιούν ως εργαστήρια κατασκευής Βομβών, και ορμητήρια κατά της Αστυνομίας.

 

} Παράνομος μετανάστης συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο, και μάλιστα χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

} Αυτό συμβαίνει, γιατί όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες τους ανέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και τους προστατεύουν οι... προοδευτικοί νόμοι της Χώρας μας.

 

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας άρχισε τις βολιδοσκοπήσεις προκειμένου να ετοιμάσει τη λίστα των υποψηφίων για τις επόμενες εκλογές.

} Σταθερή αξία και πρώτη στη λίστα φιγουράρει η Νανά Αηδονά, στην οποία ο Περιφερειάρχης στηρίζει τον οικονομικό έλεγχο και όχι μόνο.

 

} Πέρα από ένας εξαιρετικός Γιατρός  που προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, είναι και ένας θαυμάσιος άνθρωπος που έχει μεγάλη αποδοχή στους πολίτες.

} Αναφερόμαστε στον Καθηγητή Πανεπιστημίου Γιάννη Κωνσταντινίδη, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους  ΩΡΛ στην Ελλάδα.

} Γέννημα θρέμμα της Καλαμαριάς ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, κλώτσησε ένα αρκετά  μεγάλο μισθό ως καθηγητής στη Γερμανία, γιατί τον κέρδισε η αγάπη για την Πατρίδα.

 

} Όσοι γνωρίζουν τον καθηγητή Γιάννη Κωνσταντινίδη προσπαθούν να τον  πείσουν να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμαριάς ως πρώτο βήμα στη πολιτική

} Είναι τόσο μεγάλη η αποδοχή των Δημοτών της Καλαμαριάς, που ανεξάρτητα από τα κομματικά τους πιστεύω, θα τον στηρίξουν γιατί όπως λένε μπορεί να αναμορφώσει τον μεγάλο  Δήμο  των Ποντίων.

Σχόλια