Ο Μπότο διώχνει τους λαθρομετανάστες τύπου Μιτρίτσα;

  

Σε καμιά περίπτωση η νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ στη Τούμπα, δεν πρέπει να επιτρέψει στους αρμόδιους του ΠΑΟΚ να χαλαρώσουν, γιατί η εμφάνιση της ομάδας ήταν ικανοποιητική μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

} Την  ίδια άποψη έχει και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ που παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή το παιγνίδι, και διαπίστωσε για μια ακόμη φορά τις αδυναμίες της ομάδας.

} Ο Μπότο που να βρίσκεται λίγες μόνο μέρες στο ΠΑΟΚ, γνωρίζει όμως πολύ καλά σε ποιες θέσεις πονάει η ομάδα, και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

 

} Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι η αξιολόγηση των παικτών από τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι αρκετά εύστοχη, γι αυτό και άρχισε να ψάχνει τους παίκτες που θα βοηθήσουν  άμεσα την ομάδα, αλλά και αυτούς που θα αποτελέσουν τον μελλοντικό βασικό κορμό.

 

} Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο βασικούς στόχους που πρέπει να πετύχει και θα το προσπαθήσει με κάθε τρόπο.

} Πρώτον, να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, και δεύτερο να μειώσει τον μέσο όρος ηλικίας των παικτών.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι τόσο ο Στάστρε που αποκτήθηκε ήδη, όσο και οι παίκτες που ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, η ηλικία τους κυμαίεται κάτω των 25 ετών.

 

} Ακόμη ο Μπότο έχει εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη να ξεφορτωθεί τους παίκτες που έχουν βαριά συμβόλαια, και δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα αγωνιστικά.

} Σε αυτή την κατηγορία, χωρίς καμιά αμφιβολία ανήκει ο Ελ Καντουρί, ο οποίος τσεπώνει ένα κάρο λεφτά, ενώ αγωνιστικά βρίσκεται στο πάτο.

 

} Περίμενα περισσότερα από μένα δήλωσε ο Μιτρίτσα προκαλώντας τους φιλάθλους που είχαν πιστέψει ότι ο Ρουμάνος παίκτης θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

} Αν εξαιρέσουμε την όποια εμπειρία έχει ο Μιτρίτσα, από εκεί και πέρα περισσότερα θα προσέφερε κάποιος νεαρός παίκτης από την Κ20 των Τμημάτων υποδομής από τον ... γίγαντα Ρουμάνου του... 1,5 μέτρου.

 

} Δυστυχώς, αλλά τα Τελευταία δύο χρόνια, στέγη στο ΠΑΟΚ βρίσκουν κάποιοι... λαθρομετανάστες  παίκτες τύπου Μιτρίτσα, που ενώ αδειάζουν το Ταμείο της ΠΑΕ, δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

 

} Τα αντανακλαστικά του Φωτιά στην περίπτωση του πέναλτι φαίνεται ότι δεν λειτούργησαν, ενώ του υπευθύνου του VAR λειτούργησαν με αρκετή καθυστέρηση στο προχθεσινό παιγνίδι της Τούμπας με τον ΟΦΗ.

} Ο πρώτος ενώ βρίσκονταν δίπλα στη φάση δεν καταλόγισε το πέναλτι αμέσως  σε  βάρος του ΟΦΗ όπως όφειλε και είχε υποχρέωση να κάνει, αφού η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού παίκτη της Κριτικής ομάδας.

} Ο δεύτερος παρενέβη με αρκετή καθυστέρηση και αφού ο ΟΦΗ είχε πετύχει γκολ σε βάτος του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων.

 

} Δεν  είναι όμως η πρώτη φορά που ο Φωτιά κλείνει τα μάτια όταν πρόκειται να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, γιατί το  ίδιο έκανε και στα Γιάννενα, και πάλι ο υπεύθυνος του VAR τον  ξεφτίλισε υποδεικνύοντας την ποινή.

} Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο διαιτητής Φωτιάς ήθελε να ευνοήσει κάποια ομάδα, απλά είναι ανίκανος και αδίκησε τον εαυτό του, γι αυτό καιρός είναι να του πάρουν τη σφυρίχτρα.

Σχόλια