Με αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν πλήττεις ποτέ...


 

 

Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και διαπιστώνουμε πως πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει από τις παθογένειές του.

Καθυστερήσεις, αναβλητικότητα, περίεργα πράγματα, άγνοια κινδύνου. Μία ομάδα που χρειάζεται 10 ποδοσφαιριστές και του 4 ΤΩΡΑ - ΧΘΕΣ έπρεπε ήδη να έχει ανακοινώσει τουλάχιστον έναν.

Συμπέρασμα: ή τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα διαβάζουμε ή δεν άναψε ακόμη το πράσινο φως του Σταθμάρχη Ιβάν. Λέτε να πάει ο ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι με το ρόστερ που έχει; Με αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν πλήττεις ποτέ!!!

Reivellere

Σχόλια

 1. Η αποποίηση και ο μη καταλογισμός ευθυνών είναι αυτά που έφεραν τον ΠΑΟΚ στο χάλι που είναι σήμερα. Και μη μου πείτε πως ο άλλοτε πρωταθλητής και νταμπλούχος Ελλάδος που ονειρεύεστε είναι ο ΠΑΟΚ του Conference League και της τριτοτέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα.

  Οι παθογένειες, η ατιμωρησία και οι παρέες έφεραν τον ΠΑΟΚ να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Για παράδειγμα, η υπόθεση Βαρέλα μόνο κακό κάνει στο πρεστίζ της ομάδας και στη σχέση φιλάθλων - ΠΑΕ.

  Οι επιλογές Λουτσέσκου και Μπότο δείχνουν πως ο Ιβάν...κατάλαβε.
  Αλλά όταν αντιλαμβάνεσαι πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να παίξει στους διπλούς "τελικούς" με ΑΕΚ και Μίντιλαντ χωρίς ενίσχυση, τότε λες πως ΜΑΛΛΟΝ δεν κατάλαβε!!!

  Νικόλα μου, πόσο δίκιο έχεις όταν λες "...βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ".

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου