Η άσχημη κόρη του Πρέλεβιτς που έχει πάρει ότι σηκώνεται όρθιο, στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς!!

 Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

 

Στο πλευρό του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς στέκεται με ανάρτησή της στο Instagram η  άσχημη κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, σχετικά με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τη συμμετοχή του στο Australian Open και το γεγονός πως είναι ανεμβολίαστος.

Η Σερβίδα κόρη του Μπανάνε που παριστάνει την ελληνίδα, και που έχει σαρώσει στο πέρασμά της ό,τι σηκώνεται όρθιο,και κρατάει έστω και για λίγο, ανάρτησε ένα Instagram story που έγραψε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς:

«Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το χωράει το μυαλό μου! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό το θρίλερ δεν είναι επειδή είναι ένας “ανεμβολίαστος αθλητής” αλλά το ότι του δόθηκε η άδεια να ταξιδέψει στη χώρα με το πιστοποιητικό νόσησης και με το που έφτασε στη χώρα δεν του επέτρεψαν να μπει βάζοντας τον σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες (ενώ έχει νοικιάσει δικό του διαμέρισμα στην Μελβούρνη και μπορούσε να γίνει εκεί η απομόνωση). Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή! #FreeNovak» έγραψε η Σέρβα παρουσιάστρια και  ένα από τα πλέον άσχημα μοντέλα που είδαμε ποτέ, στα social media».

Εμ, πού να το χωράει το μυαλό σου! Για να το χωράει, πρέπει και να διαθέτεις μυαλό, κιόλας...

Σχόλια