ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Πεθαίνουν τους ηλικιωμένους ασθενείς στα Νοσοκομεία…

  

Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα τα δημόσια Νοσοκομεία.

} Ποτέ τα δημόσια Νοσοκομεία δεν λειτουργούσαν ικανοποιητικά, τώρα όμως με την πανδημία έχουν χάσει τη... μπάλα.

} Μεταφέρουν ασθενείς από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο γιατί πιστεύουν πως βρίσκονται σε ελεγχόμενη κατάσταση, και πεθαίνουν γιατί δεν έχουν την ανάλογη φροντίδα.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εσωτερικός κανονισμός στα Νοσοκομεία, ώστε μεγάλους σε ηλικία ασθενείς  να τυγχάνουν ελλιπούς φροντίδας.

} Τι μπορεί να περιμένει κανείς όμως από τα Νοσοκομεία, όταν μετά τα 55 του χρόνια και άνω, ο ασθενής που χρίζει παρακολούθησης από Νευρολόγο, δεν εισάγονται σε Νευρολογική Κλινική, αλλά σε παθολογική γιατί θεωρείται μεγάλος;

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τα παιγνίδια με τα σχολεία, και όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πρακτικές του το κάνει.

} Δεν δίνει πεντάρα αν τα παιδιά ταλαιπωρηθούν ή όχι, φτάνει να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κυβέρνηση, γιατί αποκλειστικά αυτός είναι ο στόχος του.

 

} Θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι εμπνευστές της άνανδρης επίθεσης στον Πρύτανη του ΑΠΘ Παπαϊωάννου δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Μετά από 34 χρόνια η Κυβέρνηση αποφάσισε να ελευθερώσει το κτίριο του ΑΠΘ, το οποίο είχαν καταλάβει οι γνωστοί αριστεροί καταληψίες.

} Ο Τσίπρας έχει τα κότσια να ταχθεί υπέρ της απόφασης της Κυβέρνησης να ελευθερώσει το κτίριο από τους καταληψίες που το είχαν μετατρέψει σε... ορμητήριο κατά των Αστυνομικών;

 

} Στη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε σοβαρές ανακατατάξεις σχετικά με το Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι μόνο.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

} Στην πρώτη περίπτωση, ο Θοδωρής Μητράκας αντικατέστησε τον Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, που κατά την εκτίμηση ορισμένων Περιφερειακών Συμβούλων η θητεία του στην Προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου, κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θεωρείται.

} Ο Θοδωρής Μητράκας, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένας Πρόεδρος για να πετύχει στο ρόλο του.

 

} Στην δεύτερη περίπτωση, η αλλαγή δηλαδή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο, γιατί εκεί υπάρχει η Πρόεδρος Νανά Αηδονά, που μαζί με την προϊσταμένη και στενή συνεργάτιδά της Κατερίνα Καμπανού, δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν να παίξει τα οποιαδήποτε παιγνίδια του.

} Είναι τόσο επιτυχημένη η παρουσία της Νανά Αηδονά στην Προεδρία της Οικονομικής  επιτροπής, που της δίνουν τα εύσημα ακόμη και η Αντιπολίτευση.

} Ο Περιφερειάρχης δεν είναι απλά ευχαριστημένος είναι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που η Νανά Αηδονά λειτουργεί την Οικονομική Επιτροπή, γι αυτό και θεωρείται ... ισόβια Πρόεδρος.

 

} Εξελίξεις όμως έστω και ελάχιστες υπάρχουν και στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον Δήμαρχο να διατηρεί στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου πάλι τον Λεκάκη, και Αντιπρόεδρο τον Γάκη.

} Είδηση αποτελεί ακόμη η ανεξαρτητοποίηση του Θεοτοκάτου, και η αυτομόληση του Κουράκη που ψάχνει για εξουσία.

 

 

Σχόλια