Έλεος πια σε αυτήν την πόλη...ο κάθε ηλίθιος έγινε μόδα!

 


 

Σοκαριστικό είναι αυτό που συμβαίνει με τους πρώην οπαδούς που σήμερα το παίζουν δημοσιογράφοι και Βούδες της ενημέρωσης.

Είναι απίστευτο να δηλώνει κάποιος ότι κάνει μια δουλειά 35 χρόνια όταν είναι 50 χρόνων και έγινε γνωστός στα ερτζιανά από τη συνύπαρξή του με τον Ραπτόπουλο. Ο Ραπτόπουλος κι εδώ. Κι όλους αυτούς τους έκανε μάγκες ο Πετρουλάκης (Metrosport, Metropolis).

Είναι απίστευτο να ακούς ανθρώπους να το παίζουν ενημερωτάδες όταν δεν ξέρουν να μιλούν καλά ελληνικά. Οι άνθρωποι που κάνουν 3 σαρδάμ στην ίδια λέξη. Προτείνω μάλιστα το μέσο που δουλεύουν να μετονομαστεί σε Σαρδαμόπολις.

Όλοι αυτοί θα πρέπει να κάνουν το σταυρό τους που η τύχη τους ευνόησε κι έκαναν οικογένειες κτλ.. Είναι ντροπή να βγαίνει άνθρωπος και να μιλάει για σακούλες με λεφτά όταν κόσμος υποφέρει και πεινάει. 

Να μην έχεις δουλειά, να μην έχεις να ταΐσεις το παιδί σου και να βλέπεις να μιλάνε για τη μάχη του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ. 

Να καυχιέται ο φελλός για το πόσο βαρύ βιογραφικό έχει (για να πάρει κι άλλες σακούλες). Δημόσιος λόγος, δημόσια τοποθέτηση με αιχμές για αυτούς που δεν τον...τάιζαν και δεν τον έβαζαν να...παίξει (ο Μέσι της σακούλας). Έλεος πια σε αυτήν την πόλη...ο κάθε ηλίθιος έγινε μόδα!

Reivellere

Σχόλια

  1. Ετσι όπως τα λεει ο φίλος είναι και λίγα λέει .
    Επειδή κάποιοι -ονόματα δεν λέμε-δεν θέλουν να πληρώσουν κανονικούς δημοσιογράφους ή ανθρώπους που να μπορούν να συντάξουν σωστά μια πρόταση ,δίνουν μικρόφωνο σε κάτι "πτηνα" γιατί απλά κοστίζουν λίγο .
    Και όλοι αυτοί οι "πουθενάδες" διαμορφώνουν την άποψη πολλών ,που τους ακούνε στα ραδιόφωνα .


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου