ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: ΜΕΘ χωρίς εξειδικευμένους γιατρούς δεν γίνεται...

 Στα επιχειρήματα του Τσίπρα, ότι η Κυβέρνηση δεν φρόντισε να δημιουργήσει και άλλες ΜΕΘ, απάντηση ο καθηγητής Παυλάκης.

} Καμιά Κυβέρνηση στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο τσουνάμι της πανδημίας σχετικά με τις ΜΕΘ, δήλωσε  ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής.

} Όσες ΜΕΘ και να δημιουργήσει η Κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες  των ασθενών από την πανδημία, γιατί θα έπρεπε να βρεθούν και οι αντίστοιχοι  Γιατροί που δεν υπάρχουν συνέχισε ο καθηγητής.

 

} Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι συνέχισε ο Παυλάκης, ότι ακόμη και η Γερμανία χρειάστηκε να νοσηλεύσει δικούς της ασθενείς, σε άλλες Ευρωπαϊκές Πόλεις.

 

} Μετά τον μακαρίτη Τράγκα, τον Χίο, και τον Φουρθιώτη νέο κόμμα σκέφτεται να δημιουργήσει και ο διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Μπογδάνος.

} Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, γιατί ο κάθε πικραμένος, ό κάθε... ασθενής προχωρά στη δημιουργία νέου κόμματος για να εκδικηθεί τη χώρα, ανεξάρτητα αν ο... υπέροχος Λαός δεν το καταλαβαίνει.

} Στην Αμερική, την Δημοκρατία της οποίας κανείς δεν αμφισβητεί, υπάρχουν μόνο δύο κόμματα, γιατί εκεί δεν ευδοκιμούν οι... Βελόπουλοι, οι Βαρουφάκηδες και άλλοι περίεργοι... Αρχηγοί την Κυβέρνηση.

 

} Βέβαια, τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι πολίτες  γιατί στηρίζουν αυτά τα κόμματα ενώ γνωρίζουν τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν, και ότι είναι μιας... χρήσης.

 

} Η Γερμανία απειλή ότι θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, γιατί συμμετέχουν βάζοντας τα περισσότερα χρήματα, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι πολίτες.

} Εμείς πιστεύουμε πως οι λόγοι είναι άλλοι, και το επιχείρημα είναι αστείο, γιατί αυτό που επιθυμούν οι Γερμανοί είναι να μπορούν να εξοπλίζουν την Τουρκία με άνεση και χωρίς κανένα έλεγχο.

 

} Η πανδημία εκτός από τα πολλά θύματα που προκάλεσε στη Χώρα μας, βοήθησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, να απαλλαγή από την Μαρίνα που με όσα ανόητα έπραξε δικαίωσε τον Περιφερειάρχη που της έδειξε την κόκκινη κάρτα.

 

} Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας εκτός των  άλλων αναφέρθηκε και στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

 

} Η Δημοτικότητα του Τούρκου Προέδρου περιορίζεται συνεχώς, ο Ερντογάν χάνει συνεχώς την εμπιστοσύνη του κόσμου, και αυτό μπορεί να προκαλέσει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα.

} Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της η Ελληνική Κυβέρνηση, και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης  τυχόν εμπλοκή με την Τουρκία.

 

} Η πανδημία, τα τροχαία και οι δολοφονίες που συνήθως διαπράττουν αλλοδαποί  που διαμένουν στη Χώρα μας, δημιουργούν θύματα.

} Στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας, ένα Αιγύπτιος κρατούσε όμηρο την Βουλγάρα σύντροφό του, και απειλούσε να τινάξει στον αέρια όλη την οικοδομή.

 

} Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπως όλα άλλωστε, έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της πανδημίας, εξακολουθεί όμως να αντιστέκεται με επιτυχία, και να λειτουργεί περισσότερο από ικανοποιητικά.

} Η παρουσία του Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής  Γιώργου Τσικόπουλου που έστω και μετ εμποδίων συνεχίζει να λειτουργεί, θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία.

} Επιτυχημένη θεωρείται και η παρουσία της Υποδιοικήτριας του Νοσοκομείου Σαμπρίνας Τιτοπούλου, που ασχολείται με το τομέα της Δερματολογίας.

 

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε τον  σημαντικό ρόλο που παίζει στη καλή λειτουργία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η Διευθύντρια Δέσποινα Χατζηβασιλείου.

 

} Σχετικά με την Σαμπρίνα Τιτοπούλου, οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι την Βολιδοσκοπούν στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να την συμπεριλάβουν στο Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

} Τεράστια είναι η εκτίμηση που τρέφει στην Σαμπρίνα Τιτοπούλου και ο Περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του να την έχει υποψήφια στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Σχόλια