Ο ΠΑΟΚ που δεν βλεπότανε γλίτωσε την ήττα...

 


 

 

Με τη χθεσινή του εμφάνιση ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, κατάφερε να απογοητεύσει τους φιλάθλους και να προβληματίσει τους αρμόδιους.

} Σε ολόκληρο το παιγνίδι,  είναι ζήτημα αν ο ΠΑΟΚ απείλησε μία η δύο φορές την εστία της ΑΕΚ για να μπορέσει να σκοράρει.

} Αντίθετα η ΑΕΚ  έχασε κλασικές ευκαιρίες, και αν δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, αυτό οφείλεται στην πολύ καλή απόδοση του Πασχαλάκη.

 

} Πώς όμως θα μπορούσε να είναι καλύτερη η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, όταν οι παίκτες της μεσαίας γραμμής βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου, όταν η επίθεση ήταν παντελώς άκαπνη, και όταν η άμυνα έμπαζε από παντού;

 

} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σιγά-σιγά αλλά σταθερά άρχισαν να πιστεύουν, ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας όχι μόνο για την παρούσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και για το μέλλον.

} Όλες οι κινήσεις του Μπότο δείχνουν ποιες είναι οι προθέσεις του, σχετικά με τις αλλαγές που επιθυμεί να κάνει στον ΠΑΟΚ.

} Το ευχάριστο είναι, ότι με βάση τις δικές μας πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να στηρίξει τις αποφάσεις του Μπότο βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη.

 

} Όπως αναφέρουμε και  λίγο παραπάνω, αν η ΑΕΚ δεν πέτυχε κάποιο γκολ, αυτό οφείλεται στον Πασχαλάκη και στην Παναγιά όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι, οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι από το πάνω ράφι και να πληρωθούν στην πραγματική τους αξία.

} Είναι αλήθεια, ότι μέχρι τώρα οι υπέρ κοστολογήσεις παικτών ήταν πάρα πολλές, γεγονός που ανάγκασε τον Ιβάν Σαββίδη να βάλει περιορισμούς σε μεταγραφές που ενώ στοίχιζαν ακριβά, αγωνιστικά δεν προσέφεραν σχεδόν τίποτα.

} Ο κόσμος πιστεύει, πως αν ο Ιβάν Σαββίδης διατηρήσει τον Μπότο στη θέση του τεχνικού διευθυντή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Πορτογάλος θα βάλει γερές βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας και ισχυρής ομάδας.

 

} Αυτή τη θέση οι φίλαθλοι τη στηρίζουν στο γεγονός, ότι οι παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκε ο Μπότο, έχουν τα προσόντα να κάνουν τον ΠΑΟΚ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

} Σε ότι αφορά την παρούσα αγωνιστική περίοδο, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα ενισχύσει την ομάδα με δύο ακόμη παίκτες τουλάχιστον.

} Ο Μπότο έχει διαπιστώσει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας, και προσπαθεί να την ενισχύσει με την απόκτηση ενός κατάλληλο παίκτη .

 

} Το ενδιαφέρον του Μπότο στρέφεται και στην επίθεση, και θέλει να φέρει στην ομάδα έναν γρήγορο παίκτη για να καλύψει την αδυναμία που υπάρχει στα άκρα της επίθεσης.

} Στο κέντρο της επίθεσης την αγωνιστική περίοδο θα την βγάλουν οι Άκπομ και Τσόλακ που επέστρεψε από την Μάλμε, ενώ ο Σφιντέρσκι πουλήθηκε ήδη στην Αμερική…

 

} Πρόβλημα έχει ο ΠΑΟΚ και στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά  πολύ δύσκολα μπορεί να βρεθεί κατάλληλος αυτή τη μεταγραφική περίοδο για να καλύψει τη θέση.

} Η αστάθεια του Πασχαλάκη στο παιγνίδι με τον ΟΦΗ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Λουτσέσκου αλλά και τον Μπότο, και είναι παραπάνω από σίγουρο, ότι θα προσπαθήσουν ώστε στη νέα περίοδο να φέρουν στο ΠΑΟΚ ένα τερματοφύλακα που να έχει σταθερή απόδοση.

Σχόλια

 1. Τα συμπεράσματα τα βγάζει ένας άνθρωπος όταν υπάρχουν γεγονότα και ενδείξεις.

  Γεγονός 1
  Ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε κανέναν ποδοσφαιριστή, αλλά ΑΝ αγοράσει θα είναι μετά την πώληση Σφιντερσκι. Financial Fair Play?

  Γεγονός 2
  Ο ΠΑΟΚ θα "ψωνίσει" ΚΑΙ φέτος μετά τις 20 Ιανουαρίου, για να μη χαλάσει το έθιμο.

  Γεγονός 3
  Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς ενίσχυση με την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου. Η πρόκριση κινδυνεύει...

  Γεγονός 4
  Η όλη ΖΕΝ κατάσταση στο
  ΠΑΟΚ θέτει σε κίνδυνο την πρόκριση ΚΑΙ με τη Μίντιλαντ.

  Γεγονός 5
  Ο Λουτσέσκου είναι και θα είναι εμμονικός!

  Γεγονός 5
  Ο Μπότο μετά από 25 μέρες δεν μου έδειξε κάτι για να χαρώ ή για να πω ότι κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ.

  Γεγονός 6
  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αισθανθεί ούτε τις ανάγκες της ομάδας, αλλά ούτε τις ανάγκες των φιλάθλων.

  Γεγονός 7
  Ο ΠΑΟΚ μικραίνει μέρα με τη μέρα.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου