Νάρκισσος, αλαζόνας, αμετροεπής, ψηλομύτης και κάφρος ο Λουτσέσκου που δεν κέρδισε μια "μικρή ομάδα"...

 παλκόνι


Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν στα κάτω του, ο στρατηγός Λουτσέσκου έβαζε την ουρά στα σκέλια και προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φλόμωσε στο παραμύθι.

Μόλις ο ΠΑΟΚ πήρε τα επάνω του και δεν νίκησε την μισή ΑΕΚ, ξανάγινε ο γνωστός Λουτσέσκου. Μικρή ομάδα την είπε την ΑΕΚ. Δεν του άρεσε το τρόπος που έπαιξε.

Κανονικά, πριν από το ματς έπρεπε να πει αυτός στον Γιαννίκη πως να παίξει για να μην έχει παράπονα στο τέλος.

Μιλάμε ότι η αλαζονεία επέστρεψε στον Ρουμάνο και από δω και στο εξής να δείτε τι έχει να γίνει. Θ’ αρχίσει και πάλι να λέει τα γνωστά, «για μένα δεν χάσαμε αλλά κερδίσαμε» και άλλες τέτοιες ρουμανιές.

Κι η ΑΕΚ, πεθαμένες καλημέρες που λέει και το τραγούδι. Αντί να βγάλει καμία ανακοίνωση στο δόξα πατρί, τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι. Κάτι χαζομαρούλες είπε. Ότι είναι επικοινωνιακό και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Δηλαδή, αν έλεγε ο Μαρτίνς τέτοια βαριά λόγια, ίδια αντίδραση θα είχε η ΑΕΚ και οι Τσατάληδες; Χαμός στο ίσιωμα θα είχε γίνει. Ο Μαρτίνς, βέβαια, δεν θα έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις, δεν είναι στρατηγός αφού.

Εγώ βλέπω ν αρχίζει η Λουτσεσκουϊδα. Αυτός θα γίνεται από τώρα και στο εξής. Ναρκισσισμός στο φουλ.

Κι άντε, εγώ σου λέω ότι η ΑΕΚ έπαιξε όπως έπαιξε. Ο ΠΑΟΚ γιατί δεν την νίκησε αφού είχε μπροστά του μία μικρή ομάδα; Αυτό δεν το είπε ο στρατηγός Λουτσέσκου.

Μήπως είπε ότι η ΑΕΚ είχε κλασικές ευκαιρίες με Ανσαριφάρντ, Γέφτιτς και της ακυρώθηκε ένα γκολ του Τσούμπερ  για μερικά εκατοστά και ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι από στραβοκλωτσιά του Λύρατζη;

Σχόλια