Και ποιος πιστοποιεί ότι οι παίκτες του Αγρινίου έχουν κορωνοϊό;

 


 

Το σημερινό παιγνίδι  ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικού όπως αναμενόταν από χθες αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα του Αγρινίου έχει δέκα παίκτες που έχουν προσβληθεί από τον Κορωνοιό.

} Μπορεί να έχουν δίκαιο οι Αγρινιώτες , αλλά ποιος είναι αρμόδιος για να το διαπιστώσει αυτό, ώστε η αναβολή να μην εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες;

} Είναι περιττό νομίζω να πούμε, ότι ο Μποροβήλος τάσσεται υπέρ της αναβολής και μάλιστα με τέτοια άνεση, ώστε να προκαλεί περίεργα σχόλια.

 

} Από τον Κορωνοιό υποφέρουν και αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ, την αναβολή του αγώνα όμως ζήτησε η ομάδα του Παναιτωλικού.

} Πότε θα αναρρώσουν οι παίκτες του Παναιτωλικού ώστε να βρεθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα αυτό δεν το γνωρίζει κανένας.

} Η... μάλλον το γνωρίζει ο Μποροβήλος, αλλά το κρατάει μυστικό για να μας προκαλέσει νέα...έκπληξη με κάποια όμοια απόφασή του.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Κλατενμπέργκ δήλωσε με ανάλογη αγανάκτηση ότι δεν δέχεται επιστολές και μηνύματα από τους διαιτητές που θεωρούν ότι είναι αδικημένοι και δεν ορίζονται.

} Αν συνεχίσουν οι διαιτητές να ... ενοχλούν την αδελφή ψυχή από το Λονδίνο, θα τιμωρηθούν με δύο και τρεις αγωνιστικές.

} Τι έχουν να χάσουν ρε Κλατενμπεργκ, αφού έτσι και αλλιώς τους αγνοείς και δεν τους ορίζεις, γιατί προσπαθείς να ικανοποιήσεις κάποιους παράγοντες της Αθήνας;

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι υπάρχει κάποιος παίκτης που εκτός από τον ΠΑΟΚ τον διεκδικεί και ο Άρης.

} Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαθέτει την οικονομική άνεση που στερείται ο Άρης, ο Καρυπίδης όμως έχει «ντοκτορά» στις διαπραγματεύσεις, και μπορεί αυτός να είναι ο νικητής.

 

 

} Η γνωστή εγκληματική διαιτησία του Κομίνη και των βοηθών στο παιγνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που στέρησε το πρωτάθλημα στην πρώτη ομάδα, άνοιξε το δρόμο στους ξένους διαιτητές , και πολύ καλά έκανε.

} Βέβαια, σιγά-σιγά αλλά σταθερά, επανήλθαν πάλι οι Έλληνες διαιτητές, και συνεχίζουν με την ίδια άνεση να διαπράττουν όλα τα... ανθρώπινα λάθη σε βάρος τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

 

} Σιωπηλά αλλά ξεκάθαρα ακούσαμε παράγοντες των ομάδων να ζητούν την επιστροφή ξένων διαιτητών, γιατί οι Έλληνες θυμήθηκαν πάλι τον κακό τους εαυτό.

} Η προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να εξυγιάνει το χώρο της διαιτησίας, δεν έφερε θετικά αποτέλεσμα, γιατί κάποιοι επίορκοι διαιτητές μόνο λίγο... έδειξαν ότι κάτι αλλάζει, αλλά επέστρεψαν πάλι στο παλιό αμαρτωλό καθεστώς.

 

} Τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, προκαλούν οικονομική ζημιά στο Ταμείο της ΚΑΕ και τίποτα παραπάνω.

} Βέβαια, η αγάπη που τρέφει ο Θανάσης Χατζόπουλος για την ομάδα, σε καμιά περίπτωση δεν θα υπολόγιζε το οικονομικό κόστος, και αυτό ακριβώς έκανε.

 

} Όσο για την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, δείχνει να έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει διακρίσεις ακόμη και το πρωτάθλημα.

} Δημοσιογράφος ρώτησε τον Αμπέλ Φερέιρα που επανειλημμένα έχει εκθειάσει τον Ελ Καντουρί γιατί δεν το παίρνει στην ομάδα του, και η απάντησή του ήταν ότι δεν βρίσκεται στα ... αγωνιστικά του πλάνα.

} Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους κάποιοι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού που δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο, και παραμυθιάστηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σχόλια

  1. Αν αποκαλυφθεί ότι είναι ψευτικο το κρούσμα θα φάνε χοντρή τιμωρία εκτός του ότι θα κατακυρωθεί το ματς ,χωρίς αγώνα ,στον ΠΑΟΚ
    Δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου