ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι Τούρκοι κολυμπούν ως το Καστελόριζο...

 Τούρκοι φοιτητές διαφόρων Στρατιωτικών Σχολών, έφτασαν κολυμπώντας  στο Καστελόριζο προκαλώντας το φιλότιμο των Ελλήνων Πολιτών.

} Η Κυβέρνηση όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, περιορίστηκε στα γνωστά και χωρίς κανένα νόημα διαβήματα, που οι Τούρκοι τα γράφουν στα... φέσια τους.

} Αφού οι Τούρκοι Φοιτητές παραβίασαν τα θαλάσσια σύνορά μας, η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έστειλε ένα καράβι να τους μαζέψει και να τους στείλει στη Δικαιοσύνη;

 

} Γιατί δεν θέλουμε πόλεμο είναι η απάντηση, και αυτό το επιχείρημα το εκλαμβάνουν ως αδυναμία οι Τούρκοι, γι αυτό βήμα-βήμα προχωρούν όλο και περισσότερο.

 

} Η Κυβέρνηση καταργεί τον φορέα διαχείρισης προστατευομένων περιοχών του Θερμαϊκού Κόλπου, και τώρα θα διοικείται από την Αθήνα.

} Άλλη  μια περίπτωση που δείχνει, ότι η Κυβέρνηση και ειδικότερα ο Πρωθυπουργός , αγνοεί προκλητικά την Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς.

 

} Όταν σε 3-4 χρόνια θα βγω από την Φυλακή, θα βάλω βόμβα και θα πάρω κόσμο μαζί μου, είπε απειλώντας τους Αστυνομικούς ο Αιγύπτιος που σακάτεψε στο ξύλο την πρώην γυναίκα του, και απειλούσε ότι θα τινάξει στον αέρα την οικοδομή.

} Αυτό σημαίνει, ότι αυτοί που μπαίνουν στις Φυλακές κάθε άλλο παρά συνετίζονται, και αυτό ως γεγονός πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους αρμοδίους.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χαρακτηρίζονται και ως αυλικοί του Κυριάκου Μητσοτάκη διαλαλούν, ότι ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις επόμενες εκλογές να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης.

} Δεν γνωρίζουμε αν το σκεπτικό αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης η καλύτερα οι στενοί του συνεργάτες, θέλουν να ανοίξουν τον δρόμο για την Περιφέρεια, για να επιλέξουν κάποιον δικό τους.

} Εκείνο όμως που εμείς γνωρίζουμε είναι, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας  όχι μόνο θα διεκδικήσει για μια ακόμη θητεία την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και θα την κερδίσει.

 

} Σχετικά με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αυτός είναι εύκολος στόχος για τον δημοφιλή Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά δεν είναι της παρούσης.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, ο αρμόδιος για την οργάνωση και την λειτουργία του Καναλιού OPEN που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, δεν θα μπορούσε να κάνει χειρότερες επιλογές.

} Στο Αθλητικό τμήμα της Κυριακάτικης εκπομπής επέλεξε ως προϊστάμενο τον Βόγλη, ο οποίος έχει γλωσσικό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να εμφανίζεται στην Τηλεόραση.

} Στο OPEN όμως όχι μόνο εμφανίζεται, αλλά αποφασίζει και για τους καλεσμένους του, όπως έκανε πριν δύο περίπου εβδομάδες με τον Δώνη.

 

} Δεν υπάρχει κάποιος που να αγαπάει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να φροντίσει να δείξει την κόκκινη κάρτα στον αποτυχημένο διευθυντή;

 

Σχόλια