Οι μαγκιές του Καρυπίδη έχουν αφήσει έκθετη την ομάδα...

 


 

O Καρυ έκανε το λάθος που ανανέωσε με τον Μαντζιο και φυσικά κάνει το συνεχόμενο λάθος να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του .Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο λόγω των επιλογών του .

Η ομάδα ,στο πιό κρίσιμο σημείο,είναι χάλια ,δεν παίζει μπάλα ,δεν βάζει γκόλ ,δεν κερδίζει .Βέβαια κάποιοι απο μας τα λέγαμε απο πέρυσι να μην ανανεώσει με τον Ακη και να βρεί κάποιον προπονητή που να μπορεί να δώσει όραμα σε παίκτες και οπαδούς .Τωρα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα .

Ο Ακης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και υποθέτω των παικτών ,οπότε η αποχώρηση του είναι μονόδρομος γιατί ότι είχε να δώσει το έδωσε .Επρεπε να είχε φύγει τον Δεκεμβριο και να έρθει νέος προπονητής για να σχεδιάσει την ομάδα .

Τώρα έστω και αργά πρεπει να βρεί προπονητή και να δώσει χρήματα για να μπορέσει κάποιος αξιόλογος .

Peet

Σχόλια

  1. Ακούω κάποιους φίλους της ομάδας που ζητούν να αναβληθεί το παιχνίδι με την Λαμία .Ας πούμε ότι αναβάλλεται ,υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι η ομάδα θα βελτιωθεί ; Αυτή τη στιγμή η μόνη προσθήκη είναι ο παίκτης απο την Ονδούρα ,που ούτε ξέρουμε τι είναι .Μακάρι να υπάρχει κάτι για να βελτιωθεί η ομάδα ,αλλά το μόνο που ακούγεται είναι ο πιθανός ερχομός αριστερού μπάκ .
    Φθάνει αυτό ?

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου