ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι γυναίκες να προσέχουν και να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας…

  

Έφτασαν τα πρώτα έξι RAFALAE στην Τανάγρα που θα ενισχύσουν την Πολεμική μας αεροπορία, και οι αρμόδιοι πραγματοποίησαν μια όχι και τόσο χρήσιμη τελετή, για την παραλαβή τους.

} Όλος ο κόσμος χάρηκε για την άφιξη των αεροπλάνων που ενισχύσουν την πολεμική μας αεροπορία, αλλά δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε κανέναν.

 

} Κάποιοι προσπάθησαν με μολότοφ να βάλουν φωτιά το Δημαρχείο Θερμαϊκού, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάψουν  ένα αυτοκίνητο του Δήμου.

} Δεν υποκύπτουμε στις απειλές και δεν πτοούμαστε δήλωσε ο Δήμαρχος  Γιώργος Τσαμασλής, που άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει τους εμπρηστές.

} Μακάρι να τους γνωρίζει και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα, και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα.

 

} Τα πλουσιόπαιδα τσογλάνια που πιστεύουν ότι με τα λεφτά τους τα αγοράζουν όλα, και ότι δεν τα αγγίζουν  οι νόμοι, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλα.

} Εσύ όμως κορίτσι  μου τι ήθελες  μόνη σου χαράματα να κυκλοφορείς στο Ξενοδοχείο που υπήρχε αυτό το βρώμικο πάρτη που οργάνωσαν κάποιοι πλούσιοι αληταράδες;

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι υπάρχει έξαρση σχετικά με την συμπεριφορά κάποιων ανδρών, θα πρέπει όμως και οι γυναίκες να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην γίνονται θύματα αυτών των αλητών.

 

} Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες να επαναλαμβάνουν συχνά, ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας αυτής της Κυβέρνησης.

} Οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν, ότι οι λίστες με τους υποψηφίους που θα επανδρώσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται, και θα υπάρξουν σοβαρές εκπλήξεις.

 

} Σχετικά με το Δήμο Θεσσαλονίκης, το χρίσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να το δώσει στο σημερινό Δήμαρχο Κώστα Ζέρβα, και οι λόγοι είναι πολλοί.

} Το όνομα που παίζει στην αυλική πιάτσα του Πρωθυπουργού είναι αυτό του Ανδρέα Παπαμιμίκου για το Δήμο Θεσσαλονίκης, αν φυσικά το επιθυμεί και ο ίδιος.

 

} Εκεί που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τολμάει να κάνει ούτε σκέψη, είναι για τη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί εκεί υπάρχει ο επιτυχημένος Απόστολος Τζιτζικώστας που θα συνεχίσει για μια ακόμη θητεία.

} Η προσωπικότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά και η επιτυχημένη του πορεία, δεν αφήνει περιθώρια για ... περίεργες σκέψεις.

} Από την πλευρά του, ο επιτυχημένος Περιφερειάρχης θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμμετέχουν νέα πρόσωπα που θέλουν αλλά και μπορούν να προσφέρουν.

 

} Είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον που δείχνουν σοβαρά και ποιότητα νέα παιδιά να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, γιατί γνωρίζουν ότι η νίκη είναι εξασφαλισμένη.

} Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από σοβαρούς ανθρώπους, από νέους επιστήμονες που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στη πολιτική, και ήδη το ενδιαφέρον τους αυτό έφτασε στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

} Ο έμπειρος Περιφερειάρχης θα αξιολογήσει με προσοχή τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους, γιατί θα πρέπει εκτός από την ικανότητα να προσφέρουν, να έχουν και την αποδοχή των πολιτών για να εκλεγούν .

 

 

Σχόλια