ΠΑΟΚ ενόψει ... αναβολής!

 


 

Αύριο ο ΠΑΟΚ με πολλές ελλείψεις αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, και θέλει όσο τίποτα να γράψει την πρώτη νίκη το 2022. Αν γίνει τελικά το παιχνίδι και δεν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

} Με το παιγνίδι αυτό τελειώνει και η τιμωρία του ΠΑΟΚ που του είχε επιβληθεί τέσσερις αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους, για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους στο παιγνίδι με τον Άρη.

 

} Η διοίκηση ή καλύτερα ο Ιβάν Σαββίδης δεν προχώρησε έως τώρα στην ενίσχυση της ομάδας, με αποτέλεσμα να διακρίνει κανείς μια δικαιολογημένη αγωνία στους φιλάθλους.

} Οργανωμένο φίλαθλος ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας, πως αν ο Ιβάν κουβαλήσει πάλι κάποια μετριότητα στην ομάδα, είναι προτιμότερο να μην το κάνει.

 

} Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από την ενίσχυση κάποιου μη καταξιωμένου παίκτη, γιατί αυτοί περισσεύουν στην ομάδα.

} Έχει ανάγκη από παίκτες που θα βοηθήσουν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, γι αυτό και οι επιλογές των... ειδικών θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, ειδικότερα τώρα που υπάρχει και ο Μπότο.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ο ΠΑΟΚ έχει δύο στόχους που είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

} Το ερώτημα όμως είναι, αν ο ΠΑΟΚ μπορεί με  το σημερινό έμψυχο υλικό που υπάρχει στην ομάδα, να διεκδικήσει κάποιον από τους δύο στόχους.

} Είναι πολύ δύσκολο είναι η δική μας η απάντηση, γι αυτό θεωρούμε πως η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες από το πάνω... ράφι είναι μονόδρομος.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται σοβαρά αγανακτισμένος με όλους εκείνους που κουβάλησαν τα διάφορα παλτά και ενώ στοίχησαν ένα σκασμό λεφτά, δεν βοήθησαν αγωνιστικά την ομάδα.

 

} Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, έγραψε βιβλίο και είμαστε περίεργοι να μάθουμε, αν αναφέρει και συνεχίζει να πιστεύει, ότι ο Ελ Καντουρί είναι ο καλύτερος παίκτης που  έχει προπονήσει στην καριέρα του.

} Μόνο αυτή η δήλωση είναι αρκετή για να εντάξει κάποιος τον Αμπέλ Φερέιρα στους αποτυχημένους και γιατί όχι, κομπλεξικούς τεχνικούς.

} Μήπως θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, με βάσει τις εμφανίσεις του ο Ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ, πόσα χρήματα από το βαρύ συμβόλαιό του έχει δικαιολογήσει;

 

} Ελάχιστα είναι η δική μας απάντηση, και αυτό το γνωρίζουν όλοι εκτός από τους... ειδικούς όπως είναι ο Φερέιρα και μπορεί και ο Λουτσέσκου.

 

} Το διαιτητικό εργαλείο που λέγεται Τζοβάρας, ορίστηκε να διαιτητεύσει το αυριανό παιγνίδι στη Τούμπα, ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό.

} Θυμίζουμε σε όσους πιθανόν έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο εν λόγω διαιτητής σε ένα άλλο παιγνίδι με τον  Αστέρα Τρίπολης, διέπραξε όργια σε βάρος του ΠΑΟΚ,  και δεν θα έπρεπε η ΚΕΔ να τον ορίσει πάλι στη Τούμπα.

 

} Ρε φίλε, μακάρι ο νέος τεχνικός διευθυντής να έχει την ίδια επιτυχημένη πορεία που έχει ο Μάκης Γκαγκάτσης ως παράγοντας και γενικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

} Έχουμε την απορία και θέλουμε να την εκφράσουμε απευθυνόμενοι στον Ιβάν Σαββίδη, γιατί τον νέο τεχνικό διευθυντή τον έκλεισε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 περίπου ετών;

} Τι φοβήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης μήπως χάσει τον Μπότο, και έπρεπε να τον εξασφαλίσει στην ομάδα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ;

 

} Σκέφθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, μήπως ο Μπότος δεν τα καταφέρει, και χρειαστεί ενώ δεν θα κάνει τίποτα, να πληρώνεται από το... Ταμείο ανεργίας του ΠΑΟΚ, όπως και τόσο άλλοι;

Σχόλια

  1. Πόσο φελλός μπορεί να είναι ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ που κάνει θέμα τη μεταγραφή ενός άγνωστου ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ Β σε κάποια Go Ahead Eagles.

    Πόσο άσχετος με το αντικείμενο μπορεί να είναι ένας ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που μας δείχνει το απολυτήριο λυκείου του Βαρέλα. Ενός ποδοσφαιριστή που έπρεπε ήδη να αποτελεί παρελθόν από τον δικέφαλο.

    Πόσο γλίτσας μπορεί να είναι ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ που προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν κάνει ο Τσόλακ για την ομάδα.

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου