ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Δεν τόλμησε ο Τζιτζικώστας - Παρέμειναν οι ανεπαρκείς Αντιπεριφερειάρχες...

 Εκτιμούμε, ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα πρέπει να προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές, και να αντικαταστήσει κάποιους Αντιπεριφερειάρχες  που έχουν αποτύχει στο ρόλο τους.

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν γνωρίζει τους ανεπαρκείς Αντιπεριφερειάρχες, όπως και εκείνους που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους πληγώνουν την εικόνα του.

 

} Η Κυβέρνηση πρέπει να απελευθερώσει και το παλιό εργοστάσιο της ΥΦΑΝΕΤ που βρίσκεται υπό κατάληψη από τους γνωστούς ... προοδευτικούς της αριστεράς.

} Ακόμη θα πρέπει η Κυβέρνηση να απελευθερώσει και άλλα Πανεπιστημιακά κτίρια του ΑΠΘ που τελούν υπό κατάληψη από ναρκομανείς και άλλους περίεργους τύπους.

} Ήδη οι αντιεξουσιαστές που... συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, κατέλαβαν νέο κτίριο του ΑΠΘ και απειλούν ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψουν.

 

} Είχαν το θράσος να ετοιμάσουν πορεία σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, γιατί η Κυβέρνηση τόλμησε να τους  διώξει από κάποιο άλλο κτίριο που είχαν καταλάβει, και πραγματοποιούσαν τα όργιά τους για 34!!! Ολόκληρα χρόνια.

 

} Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει αν συμφωνεί με την Κυβέρνηση που τόλμησε να διώξει τους καταληψίες από το κτίριο του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, γιατί υπάρχουν ορισμένοι που ψιθυρίζουν διάφορα.

} Ας φροντίσουν πρώτα  να μας απαλλάξουν από την πανδημία, και μετά να ασχοληθούν με τους καταληψίες δήλωσε χωρίς ντροπή Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

} Έτσι αντιλαμβάνονται αρκετοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Δημοκρατία, γεγονός που προκαλεί οργή στους σοβαρούς και νομοταγείς πολίτες.

 

} Αθόρυβα και χωρίς πολλές φανφάρες, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη μεγάλη Περιφέρεια.

} Βλέπετε, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει διαφορετική άποψη από εκείνη του Μπουτάρη που ως Δήμαρχος φοβόταν να μην παγώσει το... αλάτι.

 

} Ποια είναι η Αντιπεριφερειάρχης που ζήλεψε από τη συμμετοχή της Βούλας Πατουλίδου στο γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ, και θέλει να συμμετάσχει και αυτή σε κάποιο παρόμοιο;

} Ενημερώνουμε την Αντιπεριφερειάρχη ότι υπάρχει μια κενή θέση στην «ΦΑΡΜΑ», για να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

 

} Απόστολε, μήπως πρέπει  ορισμένους  Αντιπεριφερειάρχες εκτός από εξετάσεις COVID 19, να εξεταστούν και από κάποιο έμπειρο ψυχίατρο;

 

} Κάποια μέσα ενημέρωσης σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, να αναθέσει την Προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Θόδωρο Μητράκα.

} Τη θέση τους αυτή την στηρίζουν στο γεγονός ότι στις Περιφερειακές εκλογές κατέκτησε την 23η σειρά, και αυτό αποτελεί μειονέκτημα γι αυτούς.

} Το επιχείρημά τους όμως είναι άστοχο, γιατί αλίμονο αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας μοίραζε τις θέσεις με βάση την εκλογική τους σειρά.

 

} Δηλαδή αν κάποιος βαρεμένος, η κάποιο ξέκωλο ψηφίζονταν από τους... υπέροχους πολίτες και είχε καλή εκλογική σειρά, θα έπρεπε ο Περιφερειάρχης να τους αξιοποιήσει;

} Ο Απόστολος λειτουργεί με βάση το συμφέρον της Περιφέρειας, αξιοποιεί εκείνους που έχουν τα προσόντα και μπορούν να προσφέρουν, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αποφασίζει ο Λαός  για την αξιοποίηση των Περιφερειακών Συμβούλων.

 

 

Σχόλια