Ο Μπότο αποφάσισε: Αυτός ο Μίτριτσα κάνει μόνο για καλικάντζαρος στη σκηνή του Σπαθάρη…

 

Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στην εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος.

} Δεν έφτανε η αναξιοπιστία που παρατηρείται από τους διαιτητές κυρίως, που συνεχίζουν όλα τα... ανθρώπινα λάθη να τα διαπράττουν απέναντι των ομάδων που παίζουν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ήρθε και η πανδημία να τα κάνει ακόμη χειρότερα.

} Όλες σχεδόν οι ομάδες υποφέρουν  από τα κρούσματα που έχουν υποστεί οι παίκτες τους από τον κορονοιό, η Cosmote T.V. όμως επιμένει και απειλεί πως αν δεν γίνουν οι αγώνες θα περικόψει χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

 

} Όταν όμως από μια ομάδα λείπουν τέσσερις και πέντε παίκτες ενδεκάδας, πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο παιγνίδι της;

} Δεν θα ήταν προτιμότερο να διακοπεί το πρωτάθλημα, και όταν η πανδημία θα είχε χαλαρώσει, (γιατί θα γίνει και αυτό), τότε να συνεχιστεί ώστε να μην χάσει την όποια αξιοπιστία έχει μείνει;

 

} Αύριο ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα έδινε δύσκολο παιγνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, με τους παίκτες που θα αγωνίζονταν να έπρεπε να παίξουν με πάθος για να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά και να μην επηρεαστούν από τις όποιες ελλείψεις…

} Ο Κόβιντ όμως είχε άλλα σχέδια κι έτσι το ματς αναμένεται σήμερα ν΄ αναβληθεί αφού στον Δικέφαλο παρουσιάστηκαν άλλα τρία κρούσματα.

} Σε κάθε περίπτωση, οι μεγάλες ομάδες όπως είναι ή αν θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν θα έπρεπε να στηρίζει την αγωνιστική της δράση μόνο σε μερικούς παίκτες…

 

} Πέραν αυτού, το παιγνίδι αυτό όπως και μερικά ακόμη που θεωρούνται κρίσιμα, έπρεπε να τα διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές μέχρι οι Έλληνες να αποβάλουν τη φοβία, μήπως σφυρίξουν κάποια λανθασμένη απόφασή τους σε βάρος συγκεκριμένων ομάδων του Λεκανοπεδίου, και τους πάρουν τις σφυρίχτρες.

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, οι φετινοί στόχοι του ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο, και η κατάκτηση μια θέση στην πρώτη τριάδα.

} Για να αποκτηθούν αυτοί οι στόχοι, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, και θα εξαρτηθεί από το πάθος και τη θέληση των παικτών, όπως και από την ενίσχυση της ομάδας.

} Αν ο νέτος τεχνικός διευθυντής καταφέρει να φέρει στο ΠΑΟΚ δυο τρεις παίκτες που να βοηθήσουν την ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά, τότε οι στόχοι θα επιτευχθούν.

 

} Αν όμως η ομάδα δεν ενισχυθεί, και η θεωρεία είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με τους υπάρχοντες παίκτες, οι στόχοι μάλλον μοιάζουν ανέφικτοι.

 

} Μήπως ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να ενεργοποιήσει το δίδυμο Ζαγοράκη-Βιολίδη, που χωρίς να διαθέτουν οικονομικό αντίκρισμα, κατάφεραν να φέρουν παικταράδες στην ομάδα;

} Σ ε καμιά  περίπτωση και το λέμε μετά λόγω γνώσεως, ο Ζαγοράκης δεν έφερνε στο ΠΑΟΚ αυτόν τον παλιάτσο τον Μίτριτσα, που αν ζούσε ο Σπαθάρης θα τον χρησιμοποιούσε στη σκηνή του.

} Κάτι τέτοιοι παίκτες έκαναν ον Ιβάν Σαββίδη να αγανακτήσει, και να θέλει να σταματήσει να δέχεται ο ΠΑΟΚ τέτοιους... καλικάντζαρους. 

 


 

Σχόλια

  1. Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και διαπιστώνουμε πως πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει από τις παθογένειές του.

    Καθυστερήσεις, αναβλητικότητα, περίεργα πράγματα, άγνοια κινδύνου. Μία ομάδα που χρειάζεται 10 ποδοσφαιριστές και του 4 ΤΩΡΑ - ΧΘΕΣ έπρεπε ήδη να έχει ανακοινώσει τουλάχιστον έναν.

    Συμπέρασμα: ή τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα διαβάζουμε ή δεν άναψε ακόμη το πράσινο φως του Σταθμάρχη Ιβάν. Λέτε να πάει ο ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι με το ρόστερ που έχει; Με αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν πλήττεις ποτέ!!!

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου