ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τα πανηγύρια του Σύριζα θυμίζουν το ανέκδοτο με την ομάδα Πόλο των Ποντίων...

 Στο ΣΥΡΙΖΑ  χαίρονται και ζητωκραυγάζουν, γιατί η Νέα Δημοκρατία προηγείται μόνο με 12%. Αυτό μας θυμίζει το ανέκδοτο με την Ποντιακή ομάδα πόλο στη Γερμανία.

} Σε ένα παιγνίδι ΠΟΛΟ ανάμεσα στην Ποντιακή ομάδα και την  αντίστοιχη Γερμανική, η δεύτερη πέτυχε μια μεγάλη νίκη με πολύ μεγάλο σκορ.

} Παρά την οδυνηρή ήττα όμως, οι πόντιοι φίλαθλοι χαίρονταν και χειροκροτούσαν την ομάδα τους, προκαλώντας τις δικαιολογημένες απορίες των Γερμανών.

 

} Κάποιος Γερμανός για να λύση την απορία του ρώτησε ένα Πόντιο φίλαθλο, γιατί χαίρονται αφού η ομάδα τους υπέστη μια τόσο ταπεινωτική ήττα, και πήρε την εξής απάντηση.

} Γιατί είναι πρώτη φορά που τελειώνει ένα παιγνίδι Πόλο, και δεν  έχει πνιγεί κανένας  παίκτης ήταν η απάντηση!..

} Έτσι συμβαίνει και με τον ΣΥΡΙΖΑ, χαίρονται γιατί γνωρίζουν ότι αν προκύψουν εκλογές, θα υποστούν την ήττα αλλά δεν θα είναι τόσο πολύ μεγάλη.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότειναν στην Κυβέρνηση, οι ευνοϊκές ρυθμίσεις στις μεταβιβάσεις ακινήτων να παραταθούν ακόμη περισσότερο.

 

} Ο Λογαριασμός των σπασμένων από τους καταληψίες στα Σχολεία και όχι μόνο, να πηγαίνει στα σπίτια των δραστών δήλωσε ο Βουλευτής Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργός Θόδωρος Καράογλου.

 

} Εγώ δεν δέχτηκα ποτέ σεξουαλική παρενόχληση  δήλωσε με έπαρση η γνωστή αριστερή Ακρίτα, που προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της με διάφορες δηλώσεις και αναρτήσεις στα μέσα δικτύωσης.

} Τι παρενόχληση να δεχθείς εσύ ρε κακομούτσουνη, που σε βλέπει άνδρας και αλλάζει δρόμο γιατί τον διώχνεις με την αποκρουστική σου μούρη;

 

} Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης, εν όψει της κακοκαιρίας και της χαμηλής θερμοκρασίας, άνοιξε τις θερμαινόμενες αίθουσες του Δήμου για να εξυπηρετηθούν οι άστεγοι και όχι μόνο.

 

} Ο γνωστός αριστερός Τριανταφυλλόπουλος εγκαλεί τον Πρωθυπουργό της Χώρας, γιατί δεν βγήκε δημόσια να μιλήσει και να συμπαρασταθεί την 24χρονη Γεωργία που βιάστηκε από κάποιους πλούσιους αληταράδες.

} Αν ρε ευαίσθητε Τριανταφυλλόπουλε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε  να βγαίνει  και να συμπαραστέκεται τις κακοποιημένες Γυναίκες με την  έκταση που έχουν πάρει τον τελευταίο καιρό αυτά τα κρούσματα, θα έπρεπε να είναι καθημερινά στα κανάλια.

 

} Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν κεντρικής ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

} Είναι περιττό νομίζουμε να αναφέρουμε, ότι η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα  ήταν περισσότερο από επιτυχημένη, και εισέπραξε τα εύσημα των Ιταλών.

 

} Ο ανασχηματισμός τον οποίο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγάλη Περιφέρεια ήταν περιορισμένος.

} Περιορίστηκε μόνο στην αλλαγή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής.

} Γιατί ο Περιφερειάρχης δεν προχώρησε και στην αλλαγή κάποιων Αντιπεριφερειαρχών που έχουν δείξει ξεκάθαρα την ανεπάρκειά τους, είναι ένα ερώτημα.

 

} Είναι γεγονός, ότι κάποιοι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες έχουν καβαλήσει το καλάμι, και όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις του, αλλά με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, πληγώνουν την εικόνα του Περιφερειάρχη.

} Πιστεύουμε πως ο Περιφερειάρχης γνωρίζει ποιοι είναι οι Αντιπεριφερειάρχες που έχουν μειωμένη απόδοση, και πολύ σύντομα θα τους δείξει την... κόκκινη κάρτα.

Σχόλια