Σάστρε, Σοάρες, Τσόλακ και Ζαμπά η διαφορά στον ΠΑΟΚ...


 

 

 

Η ΕΠΟ ανέβαλε το σημερινό παιγνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, λόγω του χιονιού στην Αθήνα και  του αποκλεισμού του ΟΑΚΑ.

} Αυτή η αναβολή μπορεί να φανεί χρήσιμη στο ΠΑΟΚ, γιατί ίσως όταν γίνει το ματς, χρησιμοποιήσει και το νέο απόκτημα τον Σοάρες, αν βέβαια βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

} Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τους Σάστρε και Σοάρες  και είχε δύο επιστροφές, τον Τσόλακ και τον Ζαμπά.

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, αυτοί είναι οι παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα μέχρι τέλους αυτής της αγωνιστικής περιόδου.

} Ο Σάστρε στο πρώτο παιγνίδι που χρησιμοποιήθηκε έδειξε κάποια καλά στοιχεία, και πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου.

 

} Οι φίλαθλοι περιμένουν να διαπιστώσουν αν το δεύτερο απόκτημα ο Σοάρες, είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

} Αν ο Πορτογάλος έχει τα προσόντα που χρειάζεται να έχει ένας παίκτης που αγωνίζεται στο συγκεκριμένο χώρο, δηλαδή ταχύτητα και σωστή προώθηση της μπάλας, τότε θα αλλάξει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

 

} Η ΕΣΑΠ φρόντισε, και το παιγνίδι Βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο παλατάκι θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα.

} Η απόφαση της ΕΣΑΠ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, έτσι πιστεύουν οι αφελείς, αλλά αυτό θα τους βγει μπούμερακ, γιατί οι φίλαθλοι θα γεμίσουν το παλατάκι και θα σπρώξουν τους παίκτες να φτάσουν στη νίκη.

 

} Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος του ΕΣΑΚΕ και ειδικότερα του Προέδρου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ο οποίος πιέζει την Πολιτεία για την πληρωμή των ΚΑΕ από το στοίχημα.

} Το περίεργο είναι, ότι η επιτροπή... σωτηρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αντί να  αγκαλιάσει και να στηρίξει τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον κρατάει σε απόσταση, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τη θέση της.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι κάποιοι οδηγούν τον Πρόεδρο της ΚΑΕ σε λάθος δρόμο, και θα πράξει άριστα ο Θανάσης Χατζόπουλος αν τους κάνει στην άκρη και τους αγνοήσει.

 

} Κάνουμε φιλική υπόδειξη στον Πρόεδρο της ΚΑΕ, να αλλάξει διοικητική φιλοσοφία που είναι λανθασμένη, και να καλέσει τους παλιούς παράγοντες να δίνουν το παρόν στο παλατάκι, ώστε να υπάρξει συνέχεια στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

 

} Σχετικά με την αγωνιστική πορεία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πιστεύουμε ότι οι παίκτες που επανδρώνουν την ομάδα είναι αρκετά καλοί.

} Αυτό που πιστεύουμε εμείς τουλάχιστον είναι ότι ο τεχνικός Άρης Λυκογιάννης δεν τους αξιοποιεί εύστοχα, με αποτέλεσμα η εμφάνιση της ομάδας σχεδόν σε κάθε παιγνίδι να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

} Ακόμη θεωρούμε, και ας μας επιτρέψει ο Θανάσης Χατζόπουλος να εκφράσουμε τη δική μας άποψη, ότι η παρουσία του δυναμικού Δημήτρη Πατρίδα στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ, κρίνεται απαραίτητη για πολλούς λόγους.

 

} Τελείως... συμπτωματικά, ο Κλατενμπέργκ ορίζει τους διαιτητές σε Ολυμπιακό και Άρη, με βάση τις επιθυμίες των δύο ομάδων.

} Είχε δεν είχε ο Ολυμπιακός, έστω και με... γκρεμισμένη προσωρινά την παράγκα, άρχισε να ελέγχει πάλι τη διαιτησία.

Σχόλια