ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Πολίτες και πολιτικοί της Θεσσαλονίκης κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο...


 


Είναι γνωστό, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να δημιουργήσει τον ΠΑΟΚ, που μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τη γνωστή συμμορία του Λεκανοπεδίου.

} Είναι επίσης γνωστό, πολλά χρήματα έχει ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης για να αποκτήσει και το OPEN, που όμως κακών επιλογών η ζημιά στο κανάλι συνεχώς μεγαλώνει.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό η ζημιά οφείλεται στις επιλογές κάποιων δημοσιογράφων.

 

} Μπορεί να δικαιολογήσει ο αρμόδιος την απόφασή του, γιατί επιλέχθηκε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος για να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων;

} Ο Παυλόπουλος υπήρξε ένας φανατικός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, και δεν γνωρίζουμε ότι αυτό το...προσόν εκτίμησε ο αρμόδιος του καναλιού, και τον προσέλαβε στο OPEN.

} Γιατί είναι ξεκάθαρο, ότι τα προσόντα του είναι αρκετά περιορισμένα  ώστε να πάρει τη θέση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

 

} Το ίδιο λάθος έκανε ο αρμόδιος και στο αθλητικό τμήμα και την αθλητική εκπομπή της Κυριακής, επέλεξε τον δημοσιογράφο Βόγλη, που έχει σοβαρό γλωσσικό πρόβλημα, και όταν μιλάει ελάχιστοι μπορούν να τον παρακολουθήσουν;

 

} Πολίτες της Χίο απέτρεψαν την  αποβίβαση μηχανημάτων που θα διαμόρφωναν το χώρο για τη δημιουργία  καταυλισμών που θα δέχονταν νέους λαθρομετανάστες.

} Η δυναμική παρέμβαση των  πολιτών έπιασε τόπο, και το καράβι με τα βαριά μηχανήματα ήρθαν στην Θεσσαλονίκη, δηλαδή ήρθαν εδώ που οι πολίτες και οι πολιτικοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Για την ακρίβεια, κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο...

} Για την Κυβέρνηση, όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια χωματερή που άνετα μπορεί να δέχεται παράνομους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

 

} Αυτή η κατάσταση έχει παραγίνει, και θα πρέπει αυτό το παιγνίδι με τους λαθρομετανάστες να σταματήσει, γιατί οι μουσουλμάνοι που επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, είναι πολλά εκατομμύρια, και αν σήμερα βλάπτουν την υγεία και την  ησυχία των Ελλήνων πολιτών, αργότερα μπορεί να βλάψουν και την Ιστορία της Ελλάδας.

 

} Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προτίμησαν να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια σε ακριτικά Νησιά της Χώρας, στέλνοντας  πολλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

} Αντίθετα με τους παραπάνω, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να ποιοι τα τσίπουρά του στη Μεσοχώρα καλεσμένος ενός κομματικού του φίλου. 

Σχόλια